Vizitator berti Postat Martie 1, 2005 Partajează Postat Martie 1, 2005 Ultima mea realizare... Ce parere aveti? Link spre comentariu
sifor Postat Martie 1, 2005 Partajează Postat Martie 1, 2005 Bravo ! Super ! Nu se numeste macara ! ? Se numeste electropalan ! Imi place foarte mult solutia de rotire a bratului cu actuator de antena de satelit ! Bravo dom'le ! Uite ca mai face cineva, cite ceva !Don Mario Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 1, 2005 Partajează Postat Martie 1, 2005 interesant.... pana la urma ce telecomanda ai folosit...sau cum ai facut sa nu iti mai bruieze semnalul..??(sper sa nu incurs persoanele, daca e asa, scuze) Link spre comentariu
Purple Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 Felicitari! Tocmai de asa "trazniti" avem nevoie. :wink:Bravo,si la mai mare. :lol: Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 Ma bucur ca va place sifor: intr-adevar mecanismul de ridicare se numeste electropalan, dar din moment ce are brat, mecanism de rotire, etc... m-am gandit ca se cam apropie de-o chestie mai complexa gen macara... csl1131: nu mai incurcat, eu eram cu probelma asta, am scris aici cum am rezolvat problema. Am cumparat un alt modul radio Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 super...chiar m-am gandit ....oare noi nu putem merge la un concurs cum e pe discovery...curtea cu vechituri?eu cred ca le-am da lectii...realizarea ta e o dovada..succes in continuare Link spre comentariu
MishuL Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Ai omologat-o la ISCIR? :lol: Glumesc, oricum omologarea e pt. sarcini peste 100 kg., shi doar pe la intreprinderi.... Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Ar fi misto sa organizeze Discovery sau poate vreo televiziune de-a noastra un concurs de genul ala si pe la noi! Sigur echipa "Forumul electronistilor" ar castiga :mrgreen: . Poate daca le-am scrie un mail celor de la Discovery... :oops: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 eu am facut o racheta intreaga in afara der motor in numai 3 ore cu un preten..inspirati de pe discovery.. si ot felu de draci .. so count me in! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
micutu Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 nenea Berti unde ai luat acuatorul ala si cat costa?ca vreau shi eu. Si cam ce putere are? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 mai micutule, oi fi io mai mare, da nici chiar nenea... :wink: Actuatorul l-am luat de la Elstar Oradea, model Strong de 12", pret 650.000 + transport (vreo 50.000). Uite aici ai site-u Elstar, iar aici ai niste detalii tehnice: forta, cursa, tensiune alimentare, etc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 vad ca nu s-a mai vorbit de mult pe tema asta...se poate folosi un motor de stergator de parbriz pt un electropalan care sa ridice o greutate de vreo 10 kg pana la et 3? sau poate un motor de ventilator de dacie de 18W consum. (nu stiu decat consumul) Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Se poate folosi motorul de stergator de parbriz dar cutia de reductie te omoara.Daca puterea motorului este foarte mica trebuie compensata cu o gramada de roti dintate ceea ce complica partea mecanica.Dar poti folosi motoare de 220v si 1,5KW sau mai mari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 buna.. cum am zis mai sus imi trebuie sa ridic 10-12 kg.. nu imi trebuie motor de 1cp....ca nu fac ascensor il folosesc sa ridic niste ziare pana la et 3 si dupaia sa le cobor(sunt distribuitor la un ziar ce apartine de un hypermarket din tm) Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Ca sa-ti faci o idee despre puterea unui motor de stergator de parbriz, mie a reusit sa-mi rupa aftul de sudura cand s-a impotmolit lantul pe care il angrena (la un robot). Eu cred ca o sa-ti ridice pachetul, dar asteapta-te la un consum de curent pe masura. Iti va trebui o sursa de tensiune capabila. Puternice sunt si motoarele (cu tot cu sistemul de reductie) de la bormasinile cu acumulator, dar nu cred ca ti-ar ridica totusi pachetul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum