Dr.L Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 vreau sa modific circuitul de protectie pt 2 celule li-ion(LR1865),deoarece mi se pare prea joasa decuplarea la subtensiune(adica 2,3v pe celula) eu as vrea sa ridic limita la 3,3-3,4v--ca oricum sub tensiunea asta acumulatorul se descarca f rapid si inutil circuitul este produs de Lishen si are 2 coruri scrise pe el: RD0210180 scris inainte de Lishen,cu caractere de aceeasi marime si 020433221,scris mai mare si pe mijlocul placii placuta contine 2 piese in capsule tssop8+niste rez si condesatori 1 dintre piese este un dublu mos-fet-pe care scrie pe un rand 5E iar pe altul D2011A iar cealalta componenta a ramas necunoscuta,pe ea scrie pe primul rand: AVE7 iar pe la doilea: S823238 pe mine ma intereseaza ce este a 2-a componenta,insa nu ar strica si o schema a ansamblului(desi p-asta o s-o scot si eu) o chestie ciudata in legatura cu acumulatorii asta mai este ca incarcarea se opreste la ~4,4v pe celula(fara sa se incalzeasca,sau ceva) Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2008 cineva,vre-o idee,ceva? Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 banuiesc ca despre asta vorbim :)circuitul de protectie este s-8232, http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/222269/SII/S-8232.htmldin datasheet nu-mi pare a fi reglabil[attachment=0]li-ion.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2008 da,intr-adevar asta e,ms pt datasheet :smt006si da,nici reglabil nu e,o sa-l lasa asa cum e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum