Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare motorola cm140

mbtcmc

Postări Recomandate

Am o statie radio motorola cm140 varianta cu afisajul canalului cu leduri si vreau sa o mut in banda de radioamatori.A construit cineva un programator care sa functioneze?Multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mbtcmc

4

• d2134

2

• adrian.sanfira

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

La pagina asta ma oprisem si eu dar nu stiu daca merge sau nu.Si ar mai fi o problema.Pe site la Motorola scrie ca merge de la 146mhz in sus.Poate fi programata intre 144-146?Ma apuc sa fac cablajul si vad daca merge sau nu.

Link spre comentariu

In tabelul de acolo spune ca programatorul a fost testat pe Motorola CM-140 inclusiv de un roman. Poate ii dai de urma si il intrebi, el te poate lamuri cel mai bine.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator decent

eu am reusit sa o programez, dar din pacate intre 146-174Mhz

daca stie cineva cum se poate programa sub 146?

PS. la p110 si gp300 merge scris sub 146 dar cu Shift-ul de la tastatura apasat

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator jorgemadrid

spune si mie cineva despre ce soft e vorba? de construit schema nu-i o problema dar in momentul in care fac legatura intre comp si statie ce fac? obligat imi trebuie un soft....pe care bineinteles eu nu-l am si nici nu am gasit asa ceva.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator jorgemadrid

am cautat pe google cateva luni de zile si nimic e imposibil de gasit programul asta pe internet daca il are cineva si isi face mila de mn poate sa ma contacteze pe mess la jorj_castellano pls is inebunit sa reprogramez statia.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări