johnny_tda Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Sal!Imi construiesc singur o statie de amplificare audio,si am o nelamurire,statia e construita de mine in afara de preamplificatorul de microfon care l-am cumparat de la adelaida ,e un mixer cu 2 intrari pt microfon si 4 intrari de line in pe 4 canale AD-018 are codul se gaseste la adelaida.Ce as vrea sa stiu daca vreau sa conectez pe intrarile de microfon sau pe una din cele patru intrari de line in semnal audio de la o alta sursa audio care are iesire de audio dar se alimenteaza la alta tensiune nu la 12 V ca si statia mea iesirea de semnal si masa se vor conecta la intrarile in mixerul meu prin intermediul unui condensator nepolarizat de cativa nF la 400V sa zicem atat masa cat si linia de semnal sau pot sa le conectez direct fara condensatoare de separatie,pentru ca m-am uitat pe modulul cumparat de la adelaida si linia de semnal e separata printr-un conde electrolitic de 10uF/100V dar masa nu ,si ma gandesc ca daca conectez o sursa de semnal diferita si masa e pe direct adica neseparata prin condensator o sa faca scurtcircuit.AS vrea sa stiu daca trebuie obligatoriu atat masa cat si linea de semnal sa fie conectate prin condensatoare de separare?Multumesc celor care au bunavointa sa imi raspunda.Toate bune. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Masa de semnal audio ( dupa cum ii spune numele ) se conecteza direct . Nu are nici o importanta la ce tensiune este alimentata sursa de semnal .De unde si vorba din batrani : " Ca sa-ti fie masa , masa ...!"Cat priveste punctul cald al semnalului audio daca inseriezi 2 condensatori ( in cazul in care sursa de semnal are pe linia de semnal calda un condesator si amplificatorul tau inca un condensator ) nu e o catastrofa ; dar poti renunta la unul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum