Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce difuzoare sunt acestea?

Vizitator robokid

Postări Recomandate

Vizitator robokid

Salutare Domnilor,Le-ati mai vazut? Le cunoasteti cumva? Sunt de 10" pe 8? (Re=7.2?). In rest... :smt017 Voi incerca sa le masor parametrii T-S azi sau maine, dar eram curios cam ce ar putea fi.Se vor cumparate de un prieten la 100lei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

• Dj_Dog

1

• danzup

1

• claudio

1

Top autori în acest subiect

Vizitator robokid

Pocnitori made in China ...Da nu au mai avut bani ca sa scrie pe ele , ca trebuiau sa cumpere o masina de tiparit si e scumpa !!! :smt021

:smt005 Las' ca ma sacrific eu si scriu cu markerul pe ele...Fs, Vas, Qts... Ca sa intrebe lumea "da' câ?i va?i are sabuf?ru?"
Link spre comentariu
Vizitator robokid

Mda... le-am pus sa cante un pic... mi-a trecut instantaneu si cu masuratul parametrilor si cu tot (prietenul voia sa si le puna de medii in masina... don't ask).

Se poate inchide, sterge, whatever.

stiu ca e post consecutiv, da' nu statea bine varat in cel de mai sus

Link spre comentariu

de medii oricum nu cred ca sunt bune, ar merge de bass in masina daca nu are deja subwoofer, sau niste boxe de casa. da ce au difurile? chiar nu sunt bune deloc?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am vazut difuzoare asemanatoare in ceva subwoofere Philips din sisteme 5.1!

cel de la care le cumperi de unde le are?

daca seamana nu inseamna ca sunt la fel, ar putea sa arate si exact la fel, posibil sa fie niste copii dupa ceva.

conteaza foarte mult calitatea materialelor, de obicei chinezii incearca sa impresioneze cu magneti mari, tot felul de aerisiri inutile, etc

insa astea parca nu se prezinta asa rau, merg incercate niste boxe cu ele, da neaparat pe 3 cai deoarece sigur nu urca astea pe medii.

robokid n-au mai raspuns, pana la urma ce au? pe medii nu au nicio sansa, fa o proba intr-o incinta sa vezi bass-ul cum e.

:offtopic2

apropo de firme si etichete: la mine in oras este un magazin Dioda unde au numai chinezarii de difuzoare cu preturi egale sau mai mari decat difurile Pro, evident au aceleasi difuri de 10 ani ca nu le cumpara nimeni. Ma duc intr-o zi si vad niste difuri noi, ceva care arata a PRO iar sub ele scrie RCF :smt007 , insa cand m-am uitat la el am vazut ca nu scria nimic pe magnet :smt005 , asa ca aveti grija(ma refer la userii mai putin cunoscatori).

Link spre comentariu

Pocnitori made in China ...Da nu au mai avut bani ca sa scrie pe ele , ca trebuiau sa cumpere o masina de tiparit si e scumpa !!! :smt021

pai si eu cred la fel dar aprppos de pocnitori... ia aruncati o privire la hivi! mie nu mi se par pocnitori...
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator tehnium

Dupa cum arata, nu cred ca sunt pocnitori, cred ca sunt Philips. Incearca sa asculti putin muzica pe unul din ele. Nemontate in incinta, daca sunt de calitate, membrana va avea o cursa mare la basi. Atentie cu volumul caci nemontate in incinta se pot defecta bobinele. Daca sunt niste porcarii, membrana abia se va misca la basi. Toate porcariile au suspensia rigida si cursa mica la bobina caci magnetii tari sunt scumpi si greu de facut si este greu sa se asigure camp magnetic puternic intr-un intrefier de cursa mare.

Link spre comentariu
Vizitator robokid

Dupa cum arata, nu cred ca sunt pocnitori, cred ca sunt Philips. Incearca sa asculti putin muzica pe unul din ele. Nemontate in incinta, daca sunt de calitate, membrana va avea o cursa mare la basi. Atentie cu volumul caci nemontate in incinta se pot defecta bobinele. Daca sunt niste porcarii, membrana abia se va misca la basi. Toate porcariile au suspensia rigida si cursa mica la bobina caci magnetii tari sunt scumpi si greu de facut si este greu sa se asigure camp magnetic puternic intr-un intrefier de cursa mare.

S-au dus de mult in treaba lor.... De prin iunie.... Le-am testat si montate si nemontate... Sunau "câh" (sau cel putin mie asa mi s-a parut). Nema cursa, nema dinamica, peakuri pe la 100Hz...Orisicum, n-are rost se le mai pomenim, mai bine lasam topicul sa se scufunde :smt064
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări