Vizitator Cooler Postat Martie 1, 2005 Partajează Postat Martie 1, 2005 Buna.. Ma "intorc" pe forum dupa o absenta indelungata. As vrea sa stiu parerea altora despre topicul formulat de mine. Sa explic mai bine ce vreau. Stiu ca intensitatea unui sunet perceput de urechea umana la aceasi energie electrica folosita pt a-l produce e invers proportionala cu frecventa, cu alte cuvinte pt sunetele inalte e nevoie de mai putina energie pt a "satura" urechea umana.Nu stiu insa cum sunt distribuite sunetele in muzica sa zicem dance-techno (distributia energetica a frecventelor in anumite game de frecvente). As vrea sa imi fac niste incinte pe 3 cai si nu stiu cam care ar trebui sa fie raportul intre bass, medii si inalte.Daca cineva are cunostinte sau stie link-uri speciale pt ce ma intereseaza i-as fi reunoscator. Probabil voi folosi filtre cu frecv de taiere de 900/4Khz si m-ar interesa recomandari pt o putere (totala a difuzoarelor) de 100w RMS (adica x wati bass, y wati medii si z wati inalte) .MERCI! Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 1, 2005 Partajează Postat Martie 1, 2005 daca tin eu bine minte, parca era 70% bas, 20% medii si 10% inalte...sper ca gresesc...oricum mai era un topic ceva de genu asta pe la difuzoare sau incinte, nu mai stiu cum se numea, dar stiu ca era, ca l-am citit, dar..nu-l mai gasesc...cauta ca trebuie sa fie pe acolo, ca s-a mai vorbit despre ce puteri trebuie sa aiba basul, mediile si inaltele intr-o boxa...si topicul e cam...parca nu prea spune ceea ce vrei tu sa te referi(cand l-am citit m-am gandit in piesele dintr-o statie, sau ceva..asa mi-a trecut la inceput prin cap...) poate ar fii bine sa il schimbi in puteriel difuzoarelor intr-o boxa, sau raportul basii/bedii/inalte dintr-o boxa(asta e de fapt intrebarea ta...) Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 sa nu te iei dupa distributia dint-un anumit gen pt ca nu te poti baza ca o sa ai tot timpul aceleasi rapoarte, ca mai umbli si tu pe la egalizator..etcPuterile alese pt difuri se iau in functie de sensibilitatea acestora si de regimul de utilizare...normal ar ajunge un tweter de 10W la un woofer de 100W dar ar fi bine daca vrei sa tii boxele tare toata ziua sa pui un tweeter mai puternic ca sa nu il arzi din greseala cu un amplificator care distorsioneaza Link spre comentariu
Electron Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 Stai linistit ca nu ti-a simtit nimeni lipsa :DGlumeam... Link spre comentariu
Vizitator Cooler Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 Mda... "Multumiri" celui care mi-a mutat post-ul...L-am postat la incinte pt ca ARE LEGATURA CU INCINTELE.. vreau sa-mi fac niste incinte si distributia asta energetica avea legatura cu puterea difuzoarelor. Am vazut si eu ceva post similar, insa lucrurile sunt mai complicate. Sunt convins ca distributia de care vorbeam difera f. mult intre diverse genuri muzicale.Sincer nu-mi faceam mari sperante ca voi primi un raspuns concis.. dar am zis sa incerc. E greu sa caut ce vreau eu cu google (pt ca nici nu stiu cum ar fi mai bine sa formulez in english). Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 Eu tiam mutat postul Daca ziceai asa: "Care este distributia puterilor intr-o incinta acustica" aveai dreptate in cea ce ai afirmat :P Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 :lol: faina poza....misto... :lol:imi place... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 Eu si cu niq_ro suntem admini asa ca noi avem dreptate, si chiar avem :mrgreen: mai ales la vrajeala :wink: Link spre comentariu
cniky Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 indiferent de situatie, SEFUL are intodeauna dreptate, fara discutie, fara contestare :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 care mi-a pus poza pe acest thread ?? :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum