Vizitator DJ DNA Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 La +/- 180V , in clasa AB , doua finale in bridge nu pot scoate mai mult de 5Kw rms ( +/-10% ) . Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 pai..teoretic eu cred ca pot... 8) deci sa zicem 3kW....pt 3kW in 4 ohmi voltajul maxim e de 155V peak... deci se incadreaza in cei 180V(12V caderea de pe mosuri, si rstul pe fire)daca mai punem si inca 5V caderea de pe transformator ajungel pe la 2.750W in 4 ohmi...acum daca pune bridge si lasam iesirea pe 4 ohmi, puterea se cam mareste de 4 ori... deci cam 12kW... daca mai scazi caderea de pe traf, ajungi pe undeva pe la 11kW.... Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 Teoretic este posibil . Practic este foarte greu de facut acest lucru pentru ca acel amplificator ar trebui sa stie a se descurca si cu sarcini reactive de 0,5 ohm .In orice caz , ar fi o tema interesanta de cercetare . Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 In clasa AB la 31kw ai vreo ~15kw caldura :shock: ce radiatoaree ...... :roll: Totusi eu nu vad ce ai putea face cu asa ceva :roll: Link spre comentariu
sosoi Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 In clasa AB la 31kw ai vreo ~15kw caldura :shock: ce radiatoaree ...... :roll: Totusi eu nu vad ce ai putea face cu asa ceva :roll:Adica randamentul unui asemenea amp. ar fi de 48.402% :?: :( :( Link spre comentariu
Adi Florin Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Eu cred ca acest amplificator nu poate functiona la +/-180V pentru ca tensiunea drena sursa maxima a acelor mos-uri e 200V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum