Vizitator andrei_vaslui Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 salutare!! am si eu 2 lw-1203 si nu stiu ce driver sa ii pun , m-am gandit la pht408 sau la comp34 ....voi ce ziceti ???cu care s-ar protivi mai bine??a facut cineva combinatia asta ??sa imi zica si mie schema de filtru plss!! multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 2, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 2, 2008 Vad ca ai la vanzari 2 PHT408 dece nu testezi matale sa vezi cum se vor auzi impreuna ? Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 le-am testat ....dar...nu gasesc o schema de filtru ptr LW care sa se potriveasca ....acuma boxa are filtru numai pe pht atat si se aude rau de tot diful...are vreo cineva o schema de filtru ptr lw?? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 le-am testat ....dar...nu gasesc o schema de filtru ptr LW care sa se potriveasca ....acuma boxa are filtru numai pe pht atat si se aude rau de tot diful...are vreo cineva o schema de filtru ptr lw??merge cu filtrul pt hp15W Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 ok ....dak zici u ......dar mai multi au zis ca nu merge filtrul de la hp15W pt lW .....am sa incerc sa il fac .....ms mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum