Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare driver lw-1203

Vizitator andrei_vaslui

Postări Recomandate

Vizitator andrei_vaslui

salutare!! am si eu 2 lw-1203 si nu stiu ce driver sa ii pun , m-am gandit la pht408 sau la comp34 ....voi ce ziceti ???cu care s-ar protivi mai bine??a facut cineva combinatia asta ??sa imi zica si mie schema de filtru plss!! multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• Dr4g0n

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

Vad ca ai la vanzari 2 PHT408 dece nu testezi matale sa vezi cum se vor auzi impreuna ?

Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui

le-am testat ....dar...nu gasesc o schema de filtru ptr LW care sa se potriveasca ....acuma boxa are filtru numai pe pht atat si se aude rau de tot diful...are vreo cineva o schema de filtru ptr lw??

Link spre comentariu

le-am testat ....dar...nu gasesc o schema de filtru ptr LW care sa se potriveasca ....acuma boxa are filtru numai pe pht atat si se aude rau de tot diful...are vreo cineva o schema de filtru ptr lw??

merge cu filtrul pt hp15W
Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui

ok ....dak zici u ......dar mai multi au zis ca nu merge filtrul de la hp15W pt lW .....am sa incerc sa il fac .....ms mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări