alex20alex Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Hai sa mai fac un post :smt001 testele de frecventa de obicei le fac cu WinISD (si ma ajuta cat poate o placa de sunet creative) iar sub-ul face fata , nu este cine stie ce (XR 120) suficient pentru o camera 6/6 , Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 depinde de situatie , eu bag chitara bass pe sub impreuna cu toba mare si auzi diferenta, incazul muzicii inregistrate depinde mult de calitatea inregistrarii , nu exista sa nu faci diferenta intre toba si bass , doar daca ai urechi de tabla poateÎnseamn? c? ai acordat subul cum trebuie. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 EmyRulz: Nu styu ce ai luat foc asa ca tot nu sunt de acord cu tine :smt004 .Eu ascult aproape orce muzica (mai putin opera ,manele bla bla) si credema ca la unele genuri de muzica boxele sunt ajutate de sub cu toate ca au o fregventa destul de larga 30Hz-20 Khz . Acum fiecare cu gusturile lui .Si credema ca am avut mai multe sisteme audio decente!In fine eu ma opresc aici mi-am zis punctul de vedere si gata.Nu am luat foc deloc, am fost chiar calm. Adejectivul "cretin" folosit in descrierea sunetului si a muzicii respective a fost folosit doar pentru a o caracteriza succint si foarte plastic(si sa nu imi zici ca hip-hopul nu e o muzica cretina ca incep sa rad :smt003 ).Daca boxele alea chiar ar avea 30Hz atunci te asigur eu ca nu ai nevoie de sub pt muzica(repet exculdem non-muzicile si nu ascultam subwoofer teste). Se pare ca tu esti unul din acea categorie de oameni care este impresionat de bubuiala subuli. Daca sustii ca el ajuta si astfel de incinte inseamna ca iti place modul in care lungeste si bubuie basul(si acopera bassul incintei), deoarece un subwoofer bun nu trebuie sa isi faca simtita prezenta mai ales atunci cand nu e nevoie(depinde si de ce incinte vorbim aici care sa coboare corect in 30 Hz. Dupa parerea mea nu prea gasesti asa ceva sub cateva mii de euro bune, ca daca e vorba de petarde de supermarket pe care scrie asta....). Si inca o chestie: daca ai boxe care coboara atat trebuie sa ai si o camera pe masura(cam minim 25-30 mp) si bine tratata acustic, altfel tot o varza iese. De exemplu am ascultat niste boxe Spendor Sp2/3R http://www.spendoraudio.com/ pe care scrie 60 Hz - 20 Khz si pot sa spun ca am ramas impresionat de bassul lor, mai ales de precizia si naturaletea cu care puteau sa redea o baterie si cat de frumos putea sa sune AC/DC pe ele(chit ca nu sunt rocker). Deci nu trebuie sa scrie pe ele ca coboara nu stiu cat in frecventa ca sa se auda bine. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 sa nu imi zici ca hip-hopul nu e o muzica cretina ca incep sa rad :smt003 )Nu sînt de acord deloc. În hip-hop sînt dou? mari tendin?e: east coast ?i west coast. Nu intru în detalii, dar la primii linia melodic? nu e chiar atît de important?, în schimb se pune accent pe mesaj, în cea mai mare parte caterinc? social?. Ascult? Parazi?ii, de exemplu, ?i încearc? s? în?elegi ce vor s? spun?. Vei r?mîne uimit. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Acum ceva timp nu numai ca am ascultat parazitii, ci le stiam aproape toate versurile, dar deh, era varsta de vina. Sa stii ca fara mesajul lor valoros nu stiu ce m-as fi facut. M-au salvat! :smt005 Iar de hip-hoperii americani ce sa zic... cred ca manelistii sunt artisiti fata de ei. Uitati-va putin numai la cum se poarta si la ce lanturi chicioase au la gat(tiganii cred ca sunt invidiosi :weedman:) iar de "cantat" canta numai despre "gangsta", "bitches" sau "gangsta & bitches". Oau cat mesaj, ce arta! Si asta se aplica la mai toti "marii artisiti" ce apar pe la TV. Nu intleg de ce "saracii manelisti" sunt marginalizati si huliti de cei ce asculta astfel de muzici care nu sunt cu nimic mai breze. Asta nu inseamna sa nu ascultam sau daca intrun loc se pune astfel de muzica sa ridicam nasul pana la cer, dar nici sa o ridicam la rangul de arta!Eu aici am incheiat discutia, nu mai are niciun rost. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 off-topic : se spune si se scrie frecventa si nu fregventa ...... FRECVÉN??, frecven?e, s.f. 1. Repetare deas? ?i regulat? a unei ac?iuni, a unui fapt. ? (În înv???mânt) Participare a studen?ilor sau a elevilor la cursuri. 2. (Fiz.) M?rime care arat? de câte ori se produce un fenomen într-o unitate de timp. Curent de înalt? (sau de joas?) frecven?? = curent electric care î?i schimb? sensul de un num?r mare (sau mic) de ori într-o unitate de timp. 3. (Fon.; în sintagma) Frecven?? fundamental? = prima armonic? a unui semnal complex; fundamental?. ? Din lat. frequentia, fr. fréquence. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 off-topic : se spune si se scrie frecventa si nu fregventa ...... FRECVÉN??, frecven?e, s.f. 1. Repetare deas? ?i regulat? a unei ac?iuni, a unui fapt. ? (În înv???mânt) Participare a studen?ilor sau a elevilor la cursuri. 2. (Fiz.) M?rime care arat? de câte ori se produce un fenomen într-o unitate de timp. Curent de înalt? (sau de joas?) frecven?? = curent electric care î?i schimb? sensul de un num?r mare (sau mic) de ori într-o unitate de timp. 3. (Fon.; în sintagma) Frecven?? fundamental? = prima armonic? a unui semnal complex; fundamental?. ? Din lat. frequentia, fr. fréquence. trebuia sa vii si tu cu un comentariu total aiurea , ca altfel nu era ca in bancul "de cati forumisti e nevoie sa schimbi un bec" :toimonster: :toimonster: :toimonster: Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 off-topic : se spune si se scrie frecventa si nu fregventa ...... FRECVÉN??, frecven?e, s.f. 1. Repetare deas? ?i regulat? a unei ac?iuni, a unui fapt. ? (În înv???mânt) Participare a studen?ilor sau a elevilor la cursuri. 2. (Fiz.) M?rime care arat? de câte ori se produce un fenomen într-o unitate de timp. Curent de înalt? (sau de joas?) frecven?? = curent electric care î?i schimb? sensul de un num?r mare (sau mic) de ori într-o unitate de timp. 3. (Fon.; în sintagma) Frecven?? fundamental? = prima armonic? a unui semnal complex; fundamental?. ? Din lat. frequentia, fr. fréquence. trebuia sa vii si tu cu un comentariu total aiurea , ca altfel nu era ca in bancul "de cati forumisti e nevoie sa schimbi un bec" :toimonster: :toimonster: :toimonster: A vorbi corect romaneste nu e nimic aiurea !!!!Daca e aiurea sau nu, lasa-l pe moderator sa hotarasca ! Cred ca e bine asa ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum