Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta laser cu pete

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, am primit o imprimanta laser HP folosita. Am desfacut-o ca sa o curat, printre altele am curatat si un tambur negru cu diam de aprox 35 mm care era plin de toner. Acum imi scoate paginile cu "porci". Cam ce as putea sa-i fac sa isi revina la normal?Multam fain.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

4

• Dr.L

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cauzele pot fi multipe: cilindru optic uzat, toner necorespunzator, tonner scurs prin imprimanta, etc...Cilindrul optic cum se prezinta? e zgariat/tocit?

Link spre comentariu

Cauzele pot fi multipe: cilindru optic uzat, toner necorespunzator, tonner scurs prin imprimanta, etc...Cilindrul optic cum se prezinta? e zgariat/tocit?

Nu am vazut cilindrul optic, dar inainte de operatia asta scotea fara pete. Imprimanta a fost adusa din Germania, cu siguranta are toner original, iar interiorul, intra-devar era cam prafuit.Thx.
Link spre comentariu

tamburul negru sa nu fi fost dozatorul de pulbere :(mai desfa-o odata si verifica din nou ambele tabururi-cel de toner si cel fotosensibil(ala verde)daca sunt ok,treci la cuptor,desi acolo sunt mai slabe sansele sa fie cevacauta,downloadeaza si citeste user manual-ul imprimanteidaca nu te ajuta,fa la fel si cu service-manualul

Link spre comentariu

Dozatorul de toner se afla "in" cartus.Mare grija la cilindrul optic, sa nu fie zgariat/tocit si sa nu fi pus degetelele pe el, uleiurile din ampretele lasate lipesc tonerul si ies tot felul de pete pe foaie.Poti sa faci si treaba asta: scoate cartusul si cu grija invarte cilindrul optic (nu pune mana pe el, invarte de rotite). Se acopera uniform de tonner?? sunt zone care nu sunt acoperite sau care sunt acoperite in exces?

Link spre comentariu

pai dozatorul de toner nu e chiar in,se poate ajunge la el usor,cat sa-l curete :rolleyes: oricum in manual trebuie sa crie despre pete si cam care ar fi problemele si cum sa curete corect imprimanta..

Link spre comentariu

Dozatorul de tonner (acea rola magnetica) se afla intre rezervorul de tonner si cilindrul optic, deci destul de "in" cartus :smt003 Informatiile din manual (cel putin din cel de utilizator) sunt de prisos...

Link spre comentariu

scrie acolo sa nu stergi tamburul cu toner,sa nu dai cu substante pe tamburul fotosensibil etcdaca faci asta pt prima oara mai bine citesti manualul,10min in + sau sa faci vre-o prostie?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări