Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC 16F73 cu (sau fara) I2C

Blacksmith

Postări Recomandate

In datasheet-ul lui 73 scrie clar ca suporta SSP I2C.Eu stiu ca pentru a putea folosi I2C-ul e nevoie de un registru "SSPCON2" pentru a declansa semnalele pentru START,STOP,DATA,AKN, etc ....Uitati-va si voi in datasheet si daca gasiti undeva registrul SSPCON2 eu ma fac popa.Am intrat si in MPLAB sa vad daca acolo apare. Am selectat procesorul 16F73, am deschis Special Function Registers... nu e nici urma de SSPCON2. :smt021 Eh, cum sa folosesc eu acu I2C-u fara SSPCON2 ? :smt005

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

2

• Abram Burel

1

• Elef

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Scrie clar de I2C, dar la fel de clar, e drept ca in paranteza, ca e vorba doar de modul Slave :)Daca iti ajunge asta pentru aplicatia ta, gasesti informatii in sectiunea dedicata din foaia de catalog (9.3).

Link spre comentariu

Da' pdf-ul ala amarat l-ai citit?Fiindca senzatia mea e ca acolo o sa gasesti raspunsurile.

De citeva zeci de ori.

Scrie clar de I2C, dar la fel de clar, e drept ca in paranteza, ca e vorba doar de modul Slave :)

Aaaaaaaaa.... acu inteleg.Mersi. :yawinkle:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări