Blacksmith Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 In datasheet-ul lui 73 scrie clar ca suporta SSP I2C.Eu stiu ca pentru a putea folosi I2C-ul e nevoie de un registru "SSPCON2" pentru a declansa semnalele pentru START,STOP,DATA,AKN, etc ....Uitati-va si voi in datasheet si daca gasiti undeva registrul SSPCON2 eu ma fac popa.Am intrat si in MPLAB sa vad daca acolo apare. Am selectat procesorul 16F73, am deschis Special Function Registers... nu e nici urma de SSPCON2. :smt021 Eh, cum sa folosesc eu acu I2C-u fara SSPCON2 ? :smt005 Link spre comentariu
Elef Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Da' pdf-ul ala amarat l-ai citit?Fiindca senzatia mea e ca acolo o sa gasesti raspunsurile. Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Scrie clar de I2C, dar la fel de clar, e drept ca in paranteza, ca e vorba doar de modul Slave :)Daca iti ajunge asta pentru aplicatia ta, gasesti informatii in sectiunea dedicata din foaia de catalog (9.3). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Da' pdf-ul ala amarat l-ai citit?Fiindca senzatia mea e ca acolo o sa gasesti raspunsurile.De citeva zeci de ori.Scrie clar de I2C, dar la fel de clar, e drept ca in paranteza, ca e vorba doar de modul Slave Aaaaaaaaa.... acu inteleg.Mersi. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum