paul14 Postat Iunie 18, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2008 scuze de double post da am o mare problemaascultam muzica la PC si dintr-o data bass-ul a inceput sa sune foarte urat chiar si la volum mic distorsioneaza foarte urat; daca ii dau numai inalte se aude destul de Ok.Sa fie de la tda(amplificator) sau am ars cumva diful, dar totusi se audeva rog sa ma autati si pe mine :prayer: Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Se aude cumva barait? Daca da, e o sansa se ti se fi desprins suspensia difului.Ca sa fii sigur daca e sau nu de la amplif, pune-l pe alt difuzor si vezi daca face la fel. Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 19, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2008 am pus difuzorul de bass pe alt amplificator si se auzea bineam pus amplificatorul pe alt difuzor si se auzea infect, deci amplificatorul este de vina.acuma ce s-ar fi putut strica la amplificator?????sa schimb TDA-ul sau rezistentele????? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 tda-ulprobabil l-ai supraincalzit(e cam mic radiatorul) Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 19, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2008 hmm... pai inainte nici cand ii dadeam la maxim nu se incalzea(nu este alimentat la 12V, este pe la 8 volti).dar daca se ardea tda-ul atunci nu trebuia sa nu se mai auda nimic???? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Inainte sa il schimbi verifica si tu lipiturile, sursa de alimentare, tensiuni si ce mai ai pe acolo ca nu cumva sa se fi dezlipit ceva, sa ai vreun contact prost sau mai stiu eu ce. Daca nu asta e problema, atunci pune alt integrat. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Spune-ne si noua ce a fost... din simpla curiozitate... :smt001 Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 20, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2008 se pare ca nu m-ai pusesm boxa la incarcat de vre-o 2 saptamani si se descarcase prea rau(avea mai putin de 4V) si nu furniza destul curent Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Am vazut ca un co-forumist construieste ceva asemanator si mi-am adus si eu aminte de boxulita mea. Merge foarte bine d.p.v. al sunetului dar acumulatorii au inceput sa se plictiseasca. Acumulatorii sunt formati din celule de 1,2V din acumulatoarele de bormasini si ma intrebam daca pot sa-i resuscitez cumva sau dau 10-15 lei pe altii si am rezolvat. O varianta ar mai fi sa verific fiecare celula in parte si sa le inlocuiesc pe cele stricate, dar pana la urma tot ajung sa le schimb pe toate. Voi cum ziceti ca e mai bine? Link spre comentariu
djlove Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Problema poate fi de la modul cum ii incarci. Daca nu ii incarci corect se distrug relativ repede. Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Am gasit problema. Dupa cum am banuit s-a dus o celula dintr-un pack. O sa o inlocuiesc si totu` va fi bine iar.Mai am totusi o intrebare: cum e mai bine d.p.d.v. al randamentului sa leg pack-urile? serie sau paralel. Pack-urile au fiecare 7,2v si 1,2A. Link spre comentariu
Vizitator xooripper Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 salut asta e varianta mea de boxe pt. gratarel e un tda2005r (2X10w-4ohm) am pus pe el 2 difuri de 5W-4ohm si 1 dif de 15w-8ohm sunt foarte multumit de cum se aud la traf , la baterie(10v-4800mA) pot da pe undeva pe la jumatea volumului la traf si tine 4-5h sau 2 bateri de 9v si tine 3h sper sa va placa PS: orice idee pt. imbunatatirea volumului sau viata bateriilor e foarte bine primita Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ups am uitat sa verific marimea la poze inainte sa le pun Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Felicitari pentru munca depusa. A iesit destul de bine Mai pune un rand de poze, dar dimensionate si roaga un moderator sa le stearga pe cele mari.Totusi nu inteleg cum ai legat difuzoarele. In poze vad un singur filtru, iar difuzorul de 15W pare sa aiba o singura bobina Link spre comentariu
Vizitator xooripper Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 pai am plecat cu bridge 2 difuri cele de 5 w leam pus paralel iat cel de 15 lam trecut prin filtru la celelalte doua nu leam mai pus nimic nu a trebuit odata ce am inchis cutia se auzeau perfect Link spre comentariu
liviu Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 se vede ca e din lipsa de ocupatie pt ca boxa aia se poate numii o clocitoare imi plac difuriile cum arata ideea e comerciala . din pozele tale boxa arata bine sa zicem ,treaba e ca daca iti bag un rock de ala suparat iese o manea distorsionata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum