Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector surse audio cu PIC

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

15-20 de Euroi ! Poate si mai putin ! Depinde si de citi prietendenti vor fi ! Mai conteaza si cite variante vor fi ! Ca la fiecare varianta constructiva,trebuie rescrisa o bucata de soft ! Daca ar rezulta o varianta larg acceptata de mai multi utilizatori ar fi cea mai buna solutie !Poate este cineva amator sa faca kitul si sa colaboram la proiectul asta ! Eu nu am timp sa proiectez si cablajul,sa mai alerg si dupa piese si sa le si echipez,testez,vind ! Don Mario

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sifor

17

• andiy

14

• niq_ro

4

• TITI

1

Top autori în acest subiect

Cred ca este o simpla neintelegere intre noi ! Ce am facut eu, poate sa comande si PGA-uri daca e nevoie ! Dar are si multe alte functii,asa cum am scris mai sus !Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator pamihai

pe mine nu ma intereseaza partea cu afisajul, inalte, basi, ci numai comanda la PGA 2310. Dar la 15-20 euroi cred ca o sa-ti faci numai pt. tine. Mai bine la pretul asta ma apuc sa invat sa programez. Am gasit si pe internet schema completa de comanda cu PIC si este free(are si .asm), numai ca este facut pt. encoder. http://home.tu-clausthal.de/~tpa/PGA/

Vasile stii tu unde sunt encodere de vanzare bune si cam la ce pret( ma refer sa nu se strice dupa 0 saptamana) ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vasile, selectorul de canale il mai faci? Facusem la un moment dat o varianta de pcb si vroiai sa-i mai fac niste modificari! Oferta mea (DEZINTERESATA, asta apropos de concursul...)a ramas valabila!

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Normal ca vreau sa-l mai fac dar sunt atat de ocupat si stressat incat nici nu mai stiu de unde sa incep si unde sa termin.Este valabil concursul si selectorul asta imi place dar cum am zis, sunt cam in pom cu psihicul :roll:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pt encoderin principiu mouse-ul are in el doua encodere,daca le adaptezi la un buton - pe parte mecanicasi cel mult sa aiba nevoie de doua porti (comparatoare) pe partea de semnal - ar fi cel mai ieftin.timp sa ai si mana buna.succes

Link spre comentariu
Vizitator microjean

Schema de encoder se preteaza cel mai bine pentru o comanda cu microcontroller. Nu e nevoie decat de o poarta trigger schmith si restul e un soft simplu, pe intreruperi :wink: .

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări