Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa fac un programator ...

Vizitator lucky2004alex

Postări Recomandate

Vizitator lucky2004alex

buna all,sunt un bobocel in ale programarii si miam ale la licenta un sistem controlat de microcontroler.mi-am facut un proigramator pt ATmega8 ..si merge(am reusit sa aprind leduri..si altele).vreau sa fac un programator "ca la carte".adik sa am soclu din ala cu clapitza.am gasit pt 40 de pini la ATMEGA 8515 si vreau si pt atlega 8 sa fac la fel.INTREBAREA: STIE CAREVA DAK SUNT SOCLURI ASHA DE MICI IN COMERT?ms anticipat.sigur am sa revin cu niste intrebari legate de programare.prima ar fi....cum pun in boton ca intrare pe PB0 for ex?o zi buna tuturor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ole

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• ole

ole 1 postare

buna all,

sunt un bobocel in ale programarii si miam ale la licenta un sistem controlat de microcontroler.

mi-am facut un proigramator pt ATmega8 ..si merge(am reusit sa aprind leduri..si altele).

vreau sa fac un programator "ca la carte".adik sa am soclu din ala cu clapitza.am gasit pt 40 de pini la ATMEGA 8515 si vreau si pt atlega 8 sa fac la fel.

INTREBAREA: STIE CAREVA DAK SUNT SOCLURI ASHA DE MICI IN COMERT?

ms anticipat.

sigur am sa revin cu niste intrebari legate de programare.

prima ar fi....cum pun in boton ca intrare pe PB0 for ex?

o zi buna tuturor

Scrie cum trebuie ca nu esti pe messenger altfel iti inchid topicul!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări