Vizitator lucky2004alex Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 buna all,sunt un bobocel in ale programarii si miam ale la licenta un sistem controlat de microcontroler.mi-am facut un proigramator pt ATmega8 ..si merge(am reusit sa aprind leduri..si altele).vreau sa fac un programator "ca la carte".adik sa am soclu din ala cu clapitza.am gasit pt 40 de pini la ATMEGA 8515 si vreau si pt atlega 8 sa fac la fel.INTREBAREA: STIE CAREVA DAK SUNT SOCLURI ASHA DE MICI IN COMERT?ms anticipat.sigur am sa revin cu niste intrebari legate de programare.prima ar fi....cum pun in boton ca intrare pe PB0 for ex?o zi buna tuturor Link spre comentariu
ole Postat Iunie 6, 2008 Partajează Postat Iunie 6, 2008 buna all, sunt un bobocel in ale programarii si miam ale la licenta un sistem controlat de microcontroler. mi-am facut un proigramator pt ATmega8 ..si merge(am reusit sa aprind leduri..si altele). vreau sa fac un programator "ca la carte".adik sa am soclu din ala cu clapitza.am gasit pt 40 de pini la ATMEGA 8515 si vreau si pt atlega 8 sa fac la fel. INTREBAREA: STIE CAREVA DAK SUNT SOCLURI ASHA DE MICI IN COMERT? ms anticipat. sigur am sa revin cu niste intrebari legate de programare. prima ar fi....cum pun in boton ca intrare pe PB0 for ex? o zi buna tuturor Scrie cum trebuie ca nu esti pe messenger altfel iti inchid topicul!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum