cipry Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 sal.mi-am luat de curand un amplificator Vieta pw-4065 ,putere 4x65 rms sau 2x190 rms 4 ohmi(100 ron din piata de vechituri,OSER in cluj ).am luat pt eu un sub blaupunkt gtt-1200 (stiu ca e cel mai ieftin dar n-am mai avut finante) le-am montat in portbagaj (dacia break 1310) .merg bine,dar la volum mare basul cam distorsioneaza ca si hd am un sony cu iesire pt statie.tot am incercat din reglajele amplificatoruli dar nu am reusit sa scot un bas cat de cat curat.sa fie subwooferul prea slab? pe viitor vreau sa mai iau un sub si pt celalalt canal al statiei si sa stiu daca sa iau tot unul din acesta sau sa strang bani sa iau ceva mai bun,dar nu foarte scump .ms Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 esti sigur ca bateria (si alternatorul) de la dacia ta duce consumul ampului ? oricum nici subuf nu e stralucit ! :weedman: Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 nici subbul nu e stralucit si nici ampliful .... seteaza din amplif filtrul pe lpf, bass boostul la minim, si frecventa de taiere pe la 100 .. 150Hz dupa care da-i playerul la puterea maxima pe care o vrei de la el, in funtie de restul de difuzoare, atentie la fader si la balance sa fie pe 0, la fel si funtia loud sa fie oprita, iar basul pe 2 ... 3 maxim. Dupa care te duci la statie si rotesti de bass boost spre maxim pana gasesti valoarea potrivita. Verifica cablul se semnal din mp3 sa fie bun, si ecranat corespunzator. Si verifica alimentarea la statie. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 nu prea ai ce sa ceri de la ampliful ala.pune eventual o poza cu el desfacut sa vedem si noi cu ce podoabe e facut. Link spre comentariu
danijblbass Postat Iunie 6, 2008 Partajează Postat Iunie 6, 2008 si pune poza si cu cablul de alimentare.Conteaza foarte mult ! daca e subtirel si contactele sunt imperfecte pierzi foarte multa putere si asa e ea putina, si nu de "calitate"(ma refer ca aia 190W sunt la 14,4 V , si in cine stie ce conditii masurati :smt003 )Si apropo, bassul nu o sa-ti ajunga niciodata ! mereu vrei mai mult :partyman: :smt039 Link spre comentariu
cipry Postat Iunie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2008 cablurile de alimentare si cele de semnal audio sunt cumparate special pt amplificatoare auto,am dat 150ron pe ele( mai scump ca si statia). am reglat filtrul din amplificator si suna mai bine si mai precis basul.ampliful si partea de alimentare ii facut cu traf toroidal,l-am desfacut cand l-am cumparat si arata foarte bine,sursa ii facuta cu tl494 si optocuplor,toroidalul are cam 50 mm diametru,sigurantele sunt de 2x25 A.poze am sa pun cand o sa il mai desfac,ca e cam dificil sa il dau jos.toata problema e de la subwooferu acesta blaupunkt,am pus statia pe un subwoofer home made cu difuzor de 25cm pioneer si merge foarte bine,bas curat si precis.momentan raman cu ce am,pe viitor sa investesc in ceva mai bun(la boxe ma refer),amplificatorul chiar merge foarte bine,avand in vedere pretul si clasa care il ocupa.ms mult de sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum