dem3ntor Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 iti afiseaza doar numarul deoarece le ai salvate cu nume diferite in locatii diferite, de exemplu: daca ai un nr. 0740000000 cu numele Mihai, si mai ai acelasi nr. 0740000000 cu nemele Ionel, nu iti afiseaza numele pentru ca nu stie pe care sa il aleaga :)multumesc! Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 Chiar asa de bou ma crezi ?....Ma rog , poate asa am lasat impresia...deci te iert :smt003 . Toate numerele sunt trecute in ambele locatii cu aceleasi nume . Si nu-i vb de asta...ca tot asa facea si inainte cand nu aveam aceleasi numere salvate si pe sim si pe telefon . Din cate am observat afisarea numelui unui numar depinde parca de modul in care se memoreaza numarul, adica daca il salvez din lista apelurilor primite sau ratate, sau daca il introduc "manual"......dar n-am reusit sa aflu ordinea "buna" a operatiilor de salvare (daca intr-adevar asta o fi problema) .Orcum in mod normal n-ar trebui sa conteze cum si de unde salvezi un numar sub un anumit nume . Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 numele din sim au limita de 20 de caractere,ce-i in + se taieasa ca posibil sa ai nume diferite :smt102 Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 numele din sim au limita de 20 de caractere,ce-i in + se taieasa ca posibil sa ai nume diferite :smt102Nu-i nici asta...n-am numere trecute cu nume mai lungi de 20 de caractere . Mai incercati....poate poate sare "iepurasul" pana la urma :snakeman: . Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 nu retin exact de ce se intampla asa dar cauta si vei gasi probleme similare.telefonul nu verifica numarul in totalitate (nokia parca doar 7 cifre) si daca sunt numere asemanatoare cred ca apare aceasta problema,presupun ca in cazul tau xxxxx... sunt aceleasi cifre si probabil numerele sunt consecutive.Alta posibila varianta ar fi sa ai acelasi numar memorat cu 2 nume (adica il ai de doua ori in agenda dar cu nume diferite) si atunci iar telefonul nu stie ce nume sa afiseze si atunci arata doar numarul respectiv. Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 xxxxx nu sunt nici la fel nici consecutive . Si am zis deja o data ca nu am numere identice memorare sub nume diferite...nici in sim nici un memoria telefonului . O sa mai caut si eu dar in caz ca mai are cineva vreo idee....o ascult . Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 sterge-le pe cele dibn memoria tel si foloseste-le doar pe alea din sim,poate merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum