alex20alex Postat Mai 31, 2008 Partajează Postat Mai 31, 2008 Salutari la toata lumea . Am niste boxe intervision http://www.intervision.ro/produse.php de la sistemul SA 1300 se aud bine dar vreau sa le fac ceva mai puternice si mai de calitate. As vrea sa le schimb difuzoarele de bas cu ceva de la (Hi-Vi , Tonsil,chiar si SAL ) . Acum partea nasoala este ca are 2 basi in paralel, unu de 16,5 cm in fata si unu in lateral de 20 cm si inpart aceasi incapere. :smt013 si nu stiu parametri difuzoarelor. Se poate face ceva? :partyman: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 31, 2008 Partajează Postat Mai 31, 2008 esti sigur ca ala de jos nu e doar o membrana pasiva ? sau invers ala de sus ? mi se pare prea tampita ideea producatorilor sa puna 2 difuri de diametru diferit in aceeasi incinta Link spre comentariu
alex20alex Postat Iunie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2008 Da sunt active amandoua cate 8 OHMI fiecare legate in paralel (boxa are 4 OHMI) Basul de jos are o fregventa ceva mai joasa.Iau basul de sus are o fregventa destul de larga(acelas difuzor este pus si pe medi) :rock: La magazinele de specialitate nu se pot afla parametri? :smt029 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 1, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 1, 2008 La magazinele de specialitate nu se pot afla parametri? :smt029Cum sa nu, intreaba-i pe cei de unde le-ai cumparat pentru ca e obligatoriu sa-i stie. Daca nu ii stiu atunci ori sunt habarnisti ori boxele sunt niste prastii care nu au auzit de parametrii Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 nu stiu daca are sanse as gaseasca parametrii T/S la magazin , e posibil sa fie difuri custom made pt firma producatoare si sa stie numa ei parametrii difurilor oricum daca nu schimbi si ampliful , poti sa pui 100 de difuri ca tot la fel o sa sune , incearca boxele cu ceva putere mai mare decat RMS a lor Link spre comentariu
alex20alex Postat Iunie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2008 Pe spate scrie 30-100W deci sunt recomandate pana la 100W am dat cu 70W in ele si merg perfect dar vreau sa iau un amp de peste 100w si nu vreau sa le schimb ca imi plac foarte mult incintele,dar nici sa le stric. :smt011 O sa incerc sa-l contactez pe producator! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum