Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adeziv pentru radiatoare

Vizitator tzolea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• Dr.L

2

• wangine

2

• Badman

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cea mai buna solutie este poxipol dar nu stiu cat de bine se realizeaza transferul termic,insa stiu sigur ca fixeaza perfect si la temp inalte ,sau cu alte sol. pe baza de rasini sintetice poate cu un transfer termic mai bine .

Link spre comentariu
  • Administratori

Exista adeziv dedicat pentru asa ceva care face si transferul de caldura dar e scump cu spume

Link spre comentariu

tzolea trebuie neaparat prin lipire ?, in functie de tipul radiatorului se pot confectina lamele (in forma de U) din otel elastic care prinde capsula tranz de radiator.

Link spre comentariu

pui vaselina intre trz si radiator iar pe margini ceva adeziv

Si va arata ca un popou (din respect pentru forumisti ocolesc cuvantul "cur"). Poxipolul si poxilina nu-ti realizeaza un transfer termic corespunzator. Am incercat, din curiozitate, dupa ce am vazut postul tau. Pe 1,5mm grosime ai un gradient de temperatura de vreo 25 grd (am un petic la teava de apa calda si am pus termometrul :weedman: ). De ce ti-e frica de suruburi? Sunt sfinte.
Link spre comentariu

pai poate pune si el putin superglue,nu sa inveleasca tot trz in plastelina :smt005 daca trz se afla aproape de marginea radiatorului,se mai poate prinde si cu o clema(ca o agrafa)

Link spre comentariu

Mah, va dati sfaturi intre voi ca tzolea e invizibil nu a mai dat semne de viata

Se poate intr-un fel si fara surub si clema

Este o solutie A+B care se fooseste la lipirea banzicului pentru croitorie si la cele pentru lemn s-a renuntat la alamire pntru ca decaleste otelul in acel loc

Si asa e cum zicea Vasile e scumpa cu spume are 4 ore de lucru apoi se intareste si rezista pana la 600Grade

Dupa lipire daca rezista la frecarea panzelor pentru lemn sigur nu vei mai dezlipi tranzul dacat cu Flexul s-au dalta si ciocanul

Oricum ideea nu mi se pare stralucita ,,,daca se arde tranzul??? he :smt009

:partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări