Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut drivere

silviu_marian_2005

Postări Recomandate

vreau sa instalez un tuner tv pe un laptop si driverele lui nu merg . Pagina web a produsului nu se deschide, cred ca nnu mai exista, iar driverele cu care a venit pe cd nu merg sau cel putin nu pe vista. Un produs trebuie sa fie neaparat compatibil cu vista sau e suficient sa fie compatibil cu win xp? Este vorba de un tv tuner lifeview facut de animation tehnologies inc. cu conectare pe usb. ce pot face in afara de a-l duce inapoi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• silviu_marian_2005

1

• raduradu

1

• cruela

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

cu driverele ini zilele noastre nu ar trebui sa ai probleme.fiind vista asta e cea mai mare problema a ta.nu te-ai gandit ca acel produs nu este compatibil cu vista? eu am intampinat si lucruri de acest ge: acel produs pur si simplu nu a fost compatibil cu sistemul de operare indiferent de driverul instalat.eu te sfatuiesc sa inlocuiesti VISTA cu bine cunoscutul XP si vei rezolva problemele.P.S. drivere poti cauta si pe torrent....eu am vazut o colectie de cativa GB chiar impresionanta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări