mely17 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Am si eu vreo doua tranzistoare false cred eu, BD249C! Vreau sa stiu cum sal desfac fara sa distrug ce are in el ca sa contribui si io la acest subiect!Va multumesc Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 F?-le poze, altfel trebuie s?-i f?rîmi cu ciocanul. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Pun si eu fotografii cu finale audio hibride, STK 4046 original, recuperat din combina muzicala Sony: Su acum un hibrid chinezesc, era functional cind l-am desfacut: Asa aratau circuitele inainte de a le desface: Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Parc? e nisip cu r??in? amestecat în chinez?rii... De re?inut c? identic cu STK4046, arat? ?i 4048, 4050. Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Nu va mai faceti probleme: chiar daca gasiti la vreun producator poze de mare rezolutie a ceea ce vinde, tot nu spune unde sunt facute!!! (de obicei China, si ,in cazurile fericite Taiwan, Coreea, Malaisya )IPRS producea curent semiconductori pentru Siemens, Thomson, Motorola sau alte firme, si plecau gata inscriptionate! Toshiba nu mai produce tranzistori de putere de peste 10 ani si toti "lucreaza cu Toshiba originali!" Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Cind zici "chinezarie"... nu se refera la locul unde era fabrica cind a facut piesa aia. "Chinezarie" inseamna cit de serios a fost facuta piesa. Adica a fost facuta cum trebuie sau a fost facuta la misto sa tina doar pina o cumperi ? Iar asta se poate face in orice tara a lumii. (in afara de Romania, evident)De unde stii ca Toshiba nu mai fabrica tranzistoare ? Dar ce fabrica , brinza de vaci ? Intreb si eu ... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 cam dar de ce tot zicetzi de Romania /! am vazut nokia facut in Romania si chiar functiona proprietarul imi zicea ca functioneaza ca orice alt tel Nokia si il tinea bateria o sapt (si in plus nu dorea sa il vanda ) Facatura ? (scuze de calitatea pozei dar asta e aparatul _ Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 m? uit de ceva vreme (cam de când s-a ivit topicul ?sta) p'aici... ?i v?d c? e un fel de rela?ie love-hate între voi ?i componente...ce mai conteaz? c? sunt sau nu originali dac? merg la parametrii de catalog oficiali, ba chiar ?i mai sus????i chiar crede?i c? un produc?tor "serios" nu are rebuturi???pomenea vasile, parc?, de afaceri?tii de pe la noi care au "om în china", care "cur???" tomberoanele produc?torilor locali, ?i le aduc la romanelia, la vânzare... crede?i c? figuri de genul ?sta nu s-au mai practicat niciodat? ?i înainte de apari?ia în for?? a chinezilor în pâinea asta????nu exist? pe lume linie de produc?ie gen "asta scoate numai tranzistoare de 100 de amperi, asta scoate numai de 100 miliamperi", astea-s bancuri!!!toate se scot pe aceea?i band?, sunt testate, ?i în func?ie de rezultate sunt inscrip?ionate... iar produc?torii cu adev?rat serio?i, folosesc inscrip?ion?ri un pic sau MULT mai slabe decât rezultatele maximale din teste...la fel stau lucrurile ?i cu procesoarele... celeroanele crede?i realmente c? sunt produse dinadins???nu, sunt p4 care nu trec testele de frecven??, sau de execu?ie ale unor instruc?iuni... de ce crede?i c? nu exist? celeron cu frecven?a de tact mai mare ca un p4??? sau dac? au aceea?i frecven??, de ce le lipsesc anumite seturi de instruc?iuni???iar gr?mada de procesoare "second hand", adic? slabe ?i foarte slabe în compara?ie cu top-processor-ul de la amd, ar fi trebuit s? v? dea de gândit... inclusiv faptul c? nu mai po?i modifica tac?ii ?i tensiunile de func?ionare!!!?i totu?i... amd are o gr?mad? de fani... majoritatea, mândri utilizatori de sempron!!!! chestia se repet? ?i la chipseturi video, etc, etc... chiar crede?i c? ar fi dispuse firmele, oricât de respectabile, s? piard? câteva mii sau sute de mii de dolari/euro sau chiar cu mult mai mult, reprezentând costuri cu materialele, manopera (oricât o fi de automat? linia aia, tot are nevoie de mâna ?i ochiul unui o s-o supervizeze!!!) ?i energia consumate la fabricarea acelor rebuturi???? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 ideea e ca sa stim de care tranzistori sa ne ferim,si anume de cei care sunt mai slabi decat datele din datasheetcu astia nu prea ai ce face... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 la fel stau lucrurile ?i cu procesoarele... celeroanele crede?i realmente c? sunt produse dinadins???nu, sunt p4 care nu trec testele de frecven??, sau de execu?ie ale unor instruc?iuni... de ce crede?i c? nu exist? celeron cu frecven?a de tact mai mare ca un p4??? sau dac? au aceea?i frecven??, de ce le lipsesc anumite seturi de instruc?iuni???iar gr?mada de procesoare "second hand", adic? slabe ?i foarte slabe în compara?ie cu top-processor-ul de la amd, ar fi trebuit s? v? dea de gândit... inclusiv faptul c? nu mai po?i modifica tac?ii ?i tensiunile de func?ionare!!!?i totu?i... amd are o gr?mad? de fani... majoritatea, mândri utilizatori de sempron!!!! :rade:chestia se repet? ?i la chipseturi video, etc, etc... chiar crede?i c? ar fi dispuse firmele, oricât de respectabile, s? piard? câteva mii sau sute de mii de dolari/euro sau chiar cu mult mai mult, reprezentând costuri cu materialele, manopera (oricât o fi de automat? linia aia, tot are nevoie de mâna ?i ochiul unui o s-o supervizeze!!!) ?i energia consumate la fabricarea acelor rebuturi????asta chiar asa e !!! si ca tot sunt offtopic am si eu o intrebare (la care banuiesc raspunsul) : se mai fabrica ceva piese electronice in romania? pasive sau semiconductoare? Link spre comentariu
Golem Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 ?i totu?i... amd are o gr?mad? de fani... majoritatea, mândri utilizatori de sempron!!!!Te cred. Un Sempron pe socket AM2(SDD3000CN), sta in 24 grade celsius, cu 20 in camera, numai cu radiatorul de la cooler-ul Asus K8M2, si executa 170MFlops virgula mobila in Mersenne. Overclocking? kklau!!! de la 1600 Mhz la 2400Mhz racit cu cooler-ul de mai sus( de data asta, ventilator activ). Rezultat: un sistem supersilent, (adica trebuie sa lipesti urechea de carcasa ca sa-ti dai seama ca fuctioneaza), rece, si arhisuficient ca putere de calcul.Intr-adevar, Semproanele pe socket A nu erau "de treaba", dar care proc. pe socket A era?!Tehnologia avanseaza de la an la an. Link spre comentariu
BodoRF Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Sunt tranzistoare folosite in amplificatoarele RF pentru banda 27Mhz.2SC1969 original are capsula mult mai mica fata de cele contrafacute.Din pacate acesta nu se mai fabrica de multi ani.Performantele celor 3 tranzistoare contrafacute sunt dezastruoase.Astfel am ajuns tot la batranele 2N3375 care nu te lasa la greu. Link spre comentariu
kog Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Stk-ul asta e bun de ceva? (recuperat dintr-o combina aiwa). Daca e ceva de el sa ziceti ca il donez. Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Cam neclar? poza, judecînd dup? ''valurile'' din turnare a plasticului capsulei, ?i cracterele scrisului, e original. Mai trebuie s? fie ?i func?ional... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum