Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

este normat ca un BUT 11A functional sa se desfaca capsula de plastic doar la o mica tragere cu clestele ??

Cum sa se desfaca capsula pretene?In mod normal nu-l desface nici producatorul decat explodat!
Link spre comentariu

este normat ca un BUT 11A functional sa se desfaca capsula de plastic doar la o mica tragere cu clestele ??

Cum sa se desfaca capsula pretene?In mod normal nu-l desface nici producatorul decat explodat!
ai postat doar pentru a mai contoriza ceva posturi ?! ia un BUT11A: cu un patent apuci partea metalica (partea care intra in contact cu radiatorul) si cu un cleste tragiu de capsula de plastic. iti garantez ca la ST-urile care le cumpar capsula se desprinde extrem de usor ! daca nu ai incercat te rog sa nu mai postezi aiurea. imi pare rau ca facusem ceva poze cu CI si tranz de putere desfacute, dar nu le mai gasesc .p.s. precizez ca special am vrut sa desfac tranzistorul nu a fost o greseala !
Link spre comentariu

era o intrebare ! ai observat chestia asta? deci nu este o afirmatie ! si nu este valabila la toate tranzistoarele in astfel de capsule. ce te deranjeaza nu inteleg, atata timp cat este un fapt real si prin acest lucru doream sa inteleaga si altii cat de chinezesti au ajuns lucrurile, nici capsulele nu mai stau lipite ! tot tu incepi si tot tu spui :

Ma faci sa ignor acest forum

:puke:p.s. cine a spus ca era un tranzistor bine facut ? era un ordinar de 2 lei de la ST !
Link spre comentariu

Un trazistor bine facut nu se desface!E de la sine inteles ca daca se desface e rebut sau copie ordinara si nu merita atentie.Un electronist cu experienta deosebeste organoleptic un original de o facatura!Piesele originale au inscriptionarile/terminalele ingrijite si bine delimitate.Daca gasesti o piesa cu un pret mult sub medie e suspecta.Carcase si etichete fac si eu.La:www.protehno.ro si nu numai cred ca sunt peste 90% originale.NU FAC RECLAMA!!!!In alta ordine de idei:vreau invertori de la 24Vcc la 120Vca/60Hz/1000w reali,sinusoidal sau triger.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

sunt niste chinezarii (pentru ca altceva gaseti foarte greu) care isi merita banii ! originali nu sunt cu siguranta dar cred ca respecta datele de catalog . nu com sutn unii tranz care scrie in catalog ca tin 600V la 5A si pe la 400V 1A se duc naiba :nebunrau: preturi care sa reflecte pretul real sunt cle de en-gros si direct de la furnizorii seriosi .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări