Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

inafara ca piesele parca ar veni cu diligenta au si bune si mai putin bune dar in ganeral sunt mai ok ca la altiiEu am o comanda lansata la ei fix de 50 zile cu tot ca scria ca ar fi disponibile in 7 zile :toimonster: Magazinu este cel din reclama de sus, din pacate nu se poate scrie numele

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vasile

E greu sa vorbesti la ora asta care sunt facaturi si care nu din simplu motiv ca uni producatori mari au dat licente de fabricatie la fel si fel de firme iar daca aia le fac bine nu poti sa zici ca-s facaturiCel mai simplu test ca sa-ti dai seama ca un trz este contrafacut sau nu este sa-l pui la munca ca sa vezi daca se incadreaza in parametrii de catalog

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Continuare... ciar acelasi producator are mai multe matrite deci daca te iei dupa heroglife este posibil sa cataloghezi unu original ca ar fi contrafacutAstia falsifica chestii microscopice deci un simplu text pot sa-l faca "mai original decat originalu" :weedman:

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator gabicen

Un tranzistor original: UN EFT 323 cu punct alb.Poate pun si poza...De ce este original: are vopseaua jupuita (pentru radiator tip AC), are un fir de colector lipit la carcasa, fiindca il mai am si acum si este functional.De ce este original: este primul meu tranzistor cumparat... in anul 1970...costa 63 lei pe Academiei in Bucuresti (pentru comparatie: o paine costa pe atunci 2.20 lei).Vanzatorul de la magazin Academiei a fost foarte bulversat cand am pus pe tejghea un pumn de monede, stranse cu greu, de la 5 bani pana la 3 lei---faceau fix 63 lei---si am cerut un EFT 323 cu punct alb.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

i-auzi, dudi... le ai cu ?paniola???btw... ce e nasol e c? afli c? sunt contraf?cu?i DUP? ce s-au belit.sau v? sim?i?i în stare s?-l desface?i în halul ?la, s? vrede?i cât e de mare pastila, ?i apoi s? mai ?i vre?i s? mearg? ok??? :smt005

Link spre comentariu

te duci la magazin cu un bulitor de tranzistori,iei o bucata dintr-un lot(il platesti inainte sa-l bulesti :smt005 ) si il testezidaca e ok,cumperi necesarul,daca nu,mergi mai departe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări