Marele Savant Postat Miercuri la 12:59 Partajează Postat Miercuri la 12:59 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: apai ...cine mai doreste sa lucreze la Cooperativa Munca in Zadar este poftit sa faca un pas in fatza ... stimati tovarasi , calitatea unui integrat nu rezida numai in proba ca atare , adica sa il bagi intr-un soclu si sa mearga LA PRIMA CHEIE ... sint implicati o gramada de factori in aceasta analiza ... stabilitatea in timp , stabilitatea cu temperatura , distorsiuni reale fatza de formele de unda prezentate in datasheet , repetabilitate in procesul de fabricatie , disponibilitate in timp in caz de comenzi multiple in timp , pret de cost , etc ... eu , unul , nu m-as obosi sa fac teste cu astfel de gunoaie nici daca mi le-ar da cineva gratis ... in fine , face fiecare ce vrea cu timpul lui ... Toate cele mentionate de dv. avind relevanta zero taiat in situatia concreta despre care se discuta! De curiozitate, daca nu e secret: ce negunoaie ati testat in ultimii 10 ani??? Acum 51 minute, informer a spus: Off topic... si totusi legat de discutia anterioara... Niste poze personale din China, de luna trecuta. Niste amarati, vai de mama lor, nu-s in stare de nimic... si cind vezi pe la noi exprimari de felul: ''orezari, galbejiti, chinezarii'' de parca cei cale le folossesc ar locui in buricul Neviorkului si ar fi proprietarii Agilenului! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Miercuri la 13:32 Partajează Postat Miercuri la 13:32 (editat) China este o tara mare si evident ca face si lucruri ff bune , insa numai pentru cine plateste calitatea acestor lucruri ff bune ... cine cumpara diverse questii electronice CLONATE de pe Alliexpress la preturi extrem de mici , si care questii electronice ORIGINALE costa la orice furnizor serios din lumea occidentala si / sau SUA mult mai multi bani , apai sa nu se astepte la calitate / fiabilitate din partea acestor questii clonate ... @ dl Mare Savant ... in afara de bagat batzul prin gard aiurea in tramvai APROAPE la orice postez eu , sinteti si dvs in stare sa emiteti pe gura niste opinii PROPRII referitoare la ORICE , prin care sa ne demonstrati tuturor ca va meritati nickname-ul ? aia nu e buna , aialalta nici atit , si tot asa o tineti langa ... cum nu ati facut nici o demonstratie concreta la nimik pina acum si sint ferm convins ca nici nu o veti face nici in continuare , tin sa va anuntz ca nu dau nici 2 bani gauriti pe comentariile dvs referitoare la mine ... Editat Miercuri la 14:58 de misuraelectronic Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 14:00 Partajează Postat Miercuri la 14:00 Mai lasati-o moale cu orijinalele Cred ca mai mult de 90% dintre astia care bantuim pe aci au rupt Aliexpress in doua cu comenzile. Se simte de la distanta, chiar si pe online. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Miercuri la 15:16 Partajează Postat Miercuri la 15:16 1 oră în urmă, Alic a spus: Cred ca mai mult de 90% dintre astia care bantuim pe aci au rupt Aliexpress in doua cu comenzile. vax albina ... eu nu cred ca procentajul este chiar atit de mare ! dupa parerea mea , procentajul de peste 90% este umflat cu pompa ... cred ca sint useri care comanda pe Alliexpress , asta da , dar de aici si pina la a asemenea pondere , nicicum ... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Miercuri la 15:19 Partajează Postat Miercuri la 15:19 Acum 1 minut, misuraelectronic a spus: vax albina ... eu nu cred ca procentajul este chiar atit de mare ! dupa parerea mea , procentajul de peste 90% este umflat cu pompa ... cred ca sint useri care comanda pe Alliexpress , asta da , dar de aici si pina la a asemenea pondere , nicicum ... corect! multa lume cumpara si de la firmele care cumpara de pe aliexpres si revind cu adaosuri consistente! dar altfel te vede lumea atunci! P.S. se pare ca nu aveti nici un fel de idei despre cum arata o fabrica de orice din china si cum merg treburile! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Miercuri la 15:26 Partajează Postat Miercuri la 15:26 (editat) Acum 1 oră, misuraelectronic a spus: @ dl Mare Savant ... in afara de bagat batzul prin gard aiurea in tramvai APROAPE la orice postez eu , sinteti si dvs in stare sa emiteti pe gura niste opinii PROPRII referitoare la ORICE , prin care sa ne demonstrati tuturor ca va meritati nickname-ul ? aia nu e buna , aialalta nici atit , si tot asa o tineti langa ... cum nu ati facut nici o demonstratie concreta la nimik pina acum si sint ferm convins ca nici nu o veti face nici in continuare , tin sa va anuntz ca nu dau nici 2 bani gauriti pe comentariile dvs referitoare la mine ... Deci, asa cum spuneam, n-ati testat nimic si-i descurajati si pe altii sa o faca! In rest, sincer va luati asa de mult in serios si aveti o scortosenie care ma amuza asa de tare incit nu ma pot abtine sa va raspund! Si pe buna dreptate! asa cum a mai spus cineva, nu merita sa te spargi in figuri la un banal 8038, cu abureli ca respectivul ar putea avea probleme cu aprovizionarea in cazul productiei de serie. P.S. ati observat sper ca nu sint singurul care va reproseaza aroganta de care dati dovada in majoritatea postarilor, asa ca eram sincer curios sa aflu la ce anume lucrati in domeniul electronic, ce realizari mai mult sau mai putin deosebite aveti, de va permiteti sa-i jigniti pe toti cei care nu folosesc componente importate de pe Marte, unse cu ulei de sarpe! P.S. asa cum am mai spus, eu pot sa ma etalez daca se insista, cu un brevet de inventie in care sint coautor, cu mai multe de inovatie, sau cum s-au numit dupa 1990 ''realizare tehnica deosebita''! Dv. o puteti face? Editat Miercuri la 15:28 de Marele Savant 2 Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 16:30 Partajează Postat Miercuri la 16:30 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: eu nu cred ca procentajul este chiar atit de mare ! dupa parerea mea , procentajul de peste 90% este umflat cu pompa Știu ce spun. Nu e doar o părere pur și simplu bazată pe ceva subiectiv. Mi-au trecut ceva module prin mâna și am văzut componentele. Unele sunt și pe la vânzări, lucru ce-mi confirmă afirmația. Fie module, fie componente rămase. Nu spun persoana, e prea importantă și nu-mi permit de la nivelul meu. Am făcut și eu proiecte complete dar nu am reușit un preț atât de mic cum erau altele prezentatate. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat 18 ore în urmă Partajează Postat 18 ore în urmă Acum 17 ore, Alic a spus: Știu ce spun. Nu e doar o părere pur și simplu bazată pe ceva subiectiv. Mi-au trecut ceva module prin mâna și am văzut componentele. Unele sunt și pe la vânzări, lucru CE-MI CONFIRMA AFIRMATIA ... da ,da ... si marmota invelea ciocolata in staniol ... matale poate nu realizezi ce inseamna peste 90% ... cum ar veni , peste 9 electronisti din 10 de pe acest forum abia asteapta sa ingrase poporul chinez de pe Alliexpress cu niscaiva dollari , intru propasirea natiunii cu ochi oblici ... sa fim realisti si sa avem notiunea cuvintelor folosite ... pina la Alliexpress , exista bine merci Farnell , Rs components , Mouser , Digikey , Tme , Arrow , Schukat , Conrad , Reichelt , etc etc , care sint firme vestice mari si foarte mari si care sint frecventate de ff multi electronisti ... cel putin , primele 4 dintre ele garantat nu se aprovizioneaza de pe Alliexpress ca sa revinda ulterior , ci cumpara direct de la fabricanti MBR ... Link spre comentariu
Alic Postat 14 ore în urmă Partajează Postat 14 ore în urmă Ai un mod de exprimare de imi vine sa dau o perversa de pe Targu Ocna. Au trecut pe la tine de i-ai numarat? Daca te raportezi doar la aia care posteaza, gresesti aprecierea. Sunt foarte multi care doar culeg de pe aici. Poti sa le zici cititori. Daca tot asa te exprimi si-n societate ma mir ca esti intreg la silueta, ca la mansarda nu-i deloc bine. Intra apa prin acoperis. 1 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă (editat) citez din vasta experienta a matale ... postarea iti apartine si este facuta pe 30 / 01 / 2024 sub unul din multele nick-uri folosite de- a lungul timpului pe acest forum ...la acel moment , era CDINU332 ... Pe mine ma doare undeva de mobilizarea lor, SINT SCHIZOFRENIC si da, exemplul va fi aplicat si de celelalte tari UE. Nu am niciun dubiu!!!! ... am incheiat citatul ... na , belea !... el singur a zis asta , nicidecum nu l-am jignit eu gratuit ... Editat 11 ore în urmă de misuraelectronic Link spre comentariu
draku Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Daca aveti ceva de impartit, facet-o pe MP sau in fata in fata. Balacareala de genul asta nu va face cinste, doar arata cine sunteti cu adevarat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă (editat) Imi pare rau , dar eu nu am inceput nici o balacareala , am zis doar ca procentajul de 90 la suta mi se pare mult umflat cu pompa ... ce naiba jignire este asta ? eu zic sa va uitati cu mai multa atentie cine ridica primul piatra ... in fine , cred ca discutia cu astfel de oameni nu are cum sa fie constructiva la nici un palier posibil ... cred ca cel mai intelept gest ar fi sa ii bag pe amindoi la IGNORE si am terminat bilciul ... Editat 10 ore în urmă de misuraelectronic Link spre comentariu
antonvasileeee Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă Mamaaaa ,ce v-am dat cu piper de la un rahat de integrat clonat in China. . . . . . Spor la treaba . Ce a fost de inteles ,s-a inteles . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă bineinteles ca nu te obliga nimeni sa tii cont de parerea mea ... tu faci ce vrei cu timpul tau ... titlul topicului este , totusi COMPONENTE ORIGINALE / FALSE si eu la asta am raspuns ... ceea ce ai pus in poza nu este un integrat original INTERSIL , ci este un FALS chinezesc ... daca vrei sa-l testezi pe un soclu , comparativ -- sau nu -- cu unul original , atunci mult succes iti doresc ... este fix optiunea ta ... Link spre comentariu
eos Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă La 19.02.2025 la 12:17, misuraelectronic a spus: daca vrei sa folosesti aceasta mizerie de integrat China de 2 bani gauriti , atunci raspunsul este un NU CATEGORIC ! daca vrei sa folosesti un Intersil original Icl8038 , atunci raspunsul este un DA CATEGORIC ... Pare ca e facut sub licenta totusi. Vad ca mai fac si alti chinezi integratu asta cu foi de catalog la ele deci exclus sa fie fake https://www.lcsc.com/search?q=ICL8038&s_z=n_ICL8038 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum