Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

Parerea mea e ca merita sa-l folosesti. I

ntegratul exista, piesele aferente sigur le ai  prin sertare, o bucata de cablaj de ala cu gauri ai si de ala, de ce sa nu incerci?

Link spre comentariu

Nu am cont ,nu am cumparat niciodata din magazine externe .

O sa rog un coleg .

Dar ramane intrebarea : e cu pedegree sau nu .

Am generatorul vandut de  @djvas.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, antonvasileeee a spus:

Merita efortul de a face montajul ?

Sau e fake china ?

daca  vrei  sa  folosesti  aceasta  mizerie  de  integrat  China  de  2  bani  gauriti , atunci  raspunsul  este  un  NU  CATEGORIC ! daca  vrei  sa  folosesti  un  Intersil  original  Icl8038 , atunci  raspunsul  este  un  DA  CATEGORIC ...

Link spre comentariu

daca folosesti  panarama  aia  din  poza  de  la  tine  , atunci  este  fix  ca  si  cum  ai  lucra  cu  mare  avint  patriotic  ca  angajat  cu  norma  intreaga  la  Cooperativa  Munca in Zadar ...💀

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Și credeți că modulele alea ce vin la kit, au 8038 ,,original,, Intersil ? Și totuși funcționează.Nu tot ce fac chinezii e fake, toate sunt ,,originale,, în felul lor....

Eu nu aș arunca acel integrat, mai bine îl donați cuiva care vrea să îl folosească... 

Link spre comentariu

apai ...cine  mai  doreste  sa  lucreze  la   Cooperativa  Munca  in  Zadar  este  poftit  sa  faca  un  pas  in  fatza ...

stimati  tovarasi  , calitatea  unui  integrat  nu  rezida  numai  in  proba  ca  atare , adica  sa  il  bagi  intr-un  soclu  si  sa  mearga  LA  PRIMA  CHEIE  ... sint  implicati  o  gramada  de  factori  in  aceasta  analiza  ... stabilitatea  in  timp , stabilitatea  cu  temperatura ,  distorsiuni  reale  fatza  de  formele  de  unda  prezentate  in  datasheet ,  repetabilitate  in  procesul  de  fabricatie ,  disponibilitate  in  timp  in  caz  de  comenzi  multiple  in  timp , pret  de  cost  , etc  ... 

eu  , unul , nu  m-as  obosi  sa  fac  teste  cu  astfel  de  gunoaie  nici  daca  mi  le-ar   da  cineva  gratis ... in  fine  , face  fiecare  ce  vrea  cu  timpul  lui ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Off topic... si totusi legat de discutia anterioara...
Niste poze personale din China, de luna trecuta.
Niste amarati, vai de mama lor, nu-s in stare de nimic... 🤣

WhatsAppImage2025-01-09at7_07_42PM.thumb.jpeg.cd41ec1d543e0ebe39667c3ecfec25e3.jpeg

WhatsAppImage2025-01-09at7_09_23PM.thumb.jpeg.b8ddeab0151c7e4f8a369dbf83186654.jpeg

Editat de informer
Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

daca folosesti  panarama  aia  din  poza  de  la  tine  , atunci  este  fix  ca  si  cum  ai  lucra  cu  mare  avint  patriotic  ca  angajat  cu  norma  intreaga  la  Cooperativa  Munca in Zadar ...💀

HAi bre ce drecu ca nu dai cu sapa daca il pui pe placa.Pui un soclu si il schimbi cand gasesti unu original

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări