Ovidanie Postat Miercuri la 09:35 Partajează Postat Miercuri la 09:35 Parerea mea e ca merita sa-l folosesti. I ntegratul exista, piesele aferente sigur le ai prin sertare, o bucata de cablaj de ala cu gauri ai si de ala, de ce sa nu incerci? Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Miercuri la 09:57 Partajează Postat Miercuri la 09:57 Nu am cont ,nu am cumparat niciodata din magazine externe . O sa rog un coleg . Dar ramane intrebarea : e cu pedegree sau nu . Am generatorul vandut de @djvas. Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 10:12 Partajează Postat Miercuri la 10:12 Acum 14 minute, antonvasileeee a spus: Am generatorul vandut de @djvas. In cazul asta nu-ti mai pierde timpul cu alt generator. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Miercuri la 10:17 Partajează Postat Miercuri la 10:17 1 oră în urmă, antonvasileeee a spus: Merita efortul de a face montajul ? Sau e fake china ? daca vrei sa folosesti aceasta mizerie de integrat China de 2 bani gauriti , atunci raspunsul este un NU CATEGORIC ! daca vrei sa folosesti un Intersil original Icl8038 , atunci raspunsul este un DA CATEGORIC ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Miercuri la 11:22 Partajează Postat Miercuri la 11:22 (editat) daca folosesti panarama aia din poza de la tine , atunci este fix ca si cum ai lucra cu mare avint patriotic ca angajat cu norma intreaga la Cooperativa Munca in Zadar ... Editat Miercuri la 11:26 de misuraelectronic Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Miercuri la 11:30 Partajează Postat Miercuri la 11:30 ok , nu-l folosesc . Ajunge direct la cutia cu defecte, inlocuite, care se arunca . Link spre comentariu
djvas Postat Miercuri la 11:37 Partajează Postat Miercuri la 11:37 Inainte sa dati cu pietre si sa afirmati ca nu merge, macar a incercat cineva masuratori comparative intre ICL8038 si unul chinezesc ? Link spre comentariu
validae Postat Miercuri la 11:38 Partajează Postat Miercuri la 11:38 Și credeți că modulele alea ce vin la kit, au 8038 ,,original,, Intersil ? Și totuși funcționează.Nu tot ce fac chinezii e fake, toate sunt ,,originale,, în felul lor.... Eu nu aș arunca acel integrat, mai bine îl donați cuiva care vrea să îl folosească... Link spre comentariu
djvas Postat Miercuri la 11:39 Partajează Postat Miercuri la 11:39 Pana la urma schema interna a lui ICL8038 are cativa transzistori. Nu vad de ce un producator de semiconductori fie el si chinez nu ar putea sa il reproduca. 1 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Miercuri la 11:40 Partajează Postat Miercuri la 11:40 (editat) apai ...cine mai doreste sa lucreze la Cooperativa Munca in Zadar este poftit sa faca un pas in fatza ... stimati tovarasi , calitatea unui integrat nu rezida numai in proba ca atare , adica sa il bagi intr-un soclu si sa mearga LA PRIMA CHEIE ... sint implicati o gramada de factori in aceasta analiza ... stabilitatea in timp , stabilitatea cu temperatura , distorsiuni reale fatza de formele de unda prezentate in datasheet , repetabilitate in procesul de fabricatie , disponibilitate in timp in caz de comenzi multiple in timp , pret de cost , etc ... eu , unul , nu m-as obosi sa fac teste cu astfel de gunoaie nici daca mi le-ar da cineva gratis ... in fine , face fiecare ce vrea cu timpul lui ... Editat Miercuri la 11:54 de misuraelectronic Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Miercuri la 11:43 Partajează Postat Miercuri la 11:43 La cit costa oricum esti cistigat. Link spre comentariu
informer Postat Miercuri la 12:09 Partajează Postat Miercuri la 12:09 (editat) Off topic... si totusi legat de discutia anterioara... Niste poze personale din China, de luna trecuta. Niste amarati, vai de mama lor, nu-s in stare de nimic... Editat Miercuri la 12:10 de informer 4 Link spre comentariu
eos Postat Miercuri la 12:26 Partajează Postat Miercuri la 12:26 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: daca folosesti panarama aia din poza de la tine , atunci este fix ca si cum ai lucra cu mare avint patriotic ca angajat cu norma intreaga la Cooperativa Munca in Zadar ... HAi bre ce drecu ca nu dai cu sapa daca il pui pe placa.Pui un soclu si il schimbi cand gasesti unu original Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Miercuri la 12:49 Partajează Postat Miercuri la 12:49 Este! https://www.ebay.de/itm/393512216912?_skw=icl8038&epid=802136979&itmmeta=01JMF42YB97ZQ3NQGMGBXYH2FX&hash=item5b9f27e950:g:wz8AAOSwc9JhGrgc&itmprp=enc%3AAQAKAAAA4FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1fhWc8D19x1Bmn8IkmsubVW8d4uIgRRUFUurDy8H%2BdSRMEGt0CwCtUEHS1mPBhIO5dsSSSlbGYBpSpKgdcP3OpnM4Cr3wgGvue8f63kgFAQ2shY5QjVvlrqHbaIlZf4D5Z8mHfPCImrxqT7Z0QfT6I8UAdW%2BVrD4RAQtFfowOHqEbwaOClsjTYzs4nQ4NPe8ATCanoCiVnIIwnlcNIPLceSwez3jWKJSZ14efOov%2BaBh6oViwu11j%2FdhFYVFR21mNi8sk1vIpOlJpTdp15vbmBP|tkp%3ABFBMxuaL5KNl Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum