Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

primul , acela  cu  verde  perfect  pe  spate  ...este  un  fals ...

al  doilea , acela  cu  scris  negru  pe  spate  si  un  pic sters ...acela  este  original

Link spre comentariu
doru3160

Da, sunt probleme cu site ul de găzduire. Nu mergea link direct, acum văd că nici altfel nu merg. Cred că o să trec la altul.

Link spre comentariu

eu  le-am  vazut foarte bine  inca  de  la  inceput, altfel  cum  naiba  puteam  sa  raspund ?  e drept  ca  uneori  le  simt  direct  in  ADN , dar  acum  chiar ca nu  era  cazul  ...:rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

No way , dude ... Niciodata never-never ! nu asa arata scrisul pt un tranzistor de putere de la Tesla ... Dupa scrisul de pe rindurile 2 si 3 ...parca parca imi aduce aminte de niste marcaje rusesti de prin anii 199x ... Oricum ar fi , ceea ce ai tu in poza nu sint Tesla cum nu sint eu popa ! La prima vedere asa ,  provenienta lor este sigur una dintre urmatoarele 4 ....

1-- o firma din una din tarile foste Urss ...

2-- CDIL , India ...

3-- MEV , Ungaria ...

4-- o firma de prin China/ Taiwan ...

Din punctul meu de vedere , atit cit stiu eu ...in proportie de peste 50% logo-ul si restul marcajului apartin unei firme ex-sovietice ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări