eos Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 La 01.07.2023 la 19:34, sesebe a spus: Un coleg a desfacut un condesator gabaritan (nu stiu ce scria pe el dar de masurat cam masura altceva) si va pun si voua poze recente sa va "minunati". Din ce stiu eu continutu unui supercondensator ne este ca al unui electrolitic normal. Am vazut mai de mult un condensator auto de 1,6 farazi ca in interior semana mai mult cu continutul unei baterii adica nu era bobinat ca un electrolitic Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Ce parere aveti de firma STMICROELECTRONICS ? Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Acum 24 minute, daniels a spus: Ce parere aveti de firma STMICROELECTRONICS ? Am o părere foarte bună. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Foarte buna. Dece? Ce problema aveți cu produsele lor? Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Am un CI LM324n care are ca sigla firma aceasta. Nu stiu daca e bun, original sau fals. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 firma STMicroelectronics este unul dintre gigantii fabricanti de componente electronice ...problema care apare , si asta nu numai la ei , este ca ei cauta sa isi micsoreze cheltuielile de productie si atunci fac o parte din componentele lor in China , o alta parte in Maroc , in Malta , in Singapore , etc ... ceea ce ai tu in poza este un operational cvadruplu , original STM 101%, insa este fabricat in China ... daca aplicatia unde vrei sa il folosesti nu este vreun OZN , atunci il poti folosi cu incredere ...daca este vreo aplicatie delicata , atunci recomand varianta de la Texas Instruments ... Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 E o sursa de alimentare unde componentele active sunt marca asta. Sursa s-a defectat din prima. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Pentru înlocuire comanzi doar de la marii distribuitori autorizați deja cunoscuți. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 (editat) Acum 3 ore, daniels a spus: E o sursa de alimentare unde componentele active sunt marca asta. Sursa s-a defectat din prima. Ce înseamnă "din prima"? La prima punere sub tensiune? A mers vreodată placa? La o sursa merge cam orice operațional cit timp este conectat cum trebuie și este operațional în capsula și nu un plastic chior. Cred ca nu componentele sint problema acolo. Editat Septembrie 11, 2023 de sesebe Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Da, la prima incercare de a o folosi. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Pai vezi ce e greșit la ea daca e făcută de tine Link spre comentariu
eos Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 Salut Stie cineva daca ST a produs 2sc5200?Am vazut un kit chinezesc pe ali in care zicea chinezu ca sunt originali de la ST. Am cautat la ST si nu am gasit asa ceva Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 (editat) https://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/540310/STMICROELECTRONICS/2SC5200.html Nu știu dacă s-a și produs efectiv. La Mouser apare ca OBSOLETE deci ceva o fi știind chinezu'. Editat Februarie 18 de UDAR Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 Da, 2stc5200, erau în oferta tme la un moment dat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum