Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

La 01.07.2023 la 19:34, sesebe a spus:

Un coleg a desfacut un condesator gabaritan (nu stiu ce scria pe el dar de masurat cam masura altceva) si va pun si voua poze recente sa va "minunati".

YupU3nm.jpg

cLw3liI.jpg

Hr55P4X.jpg

dmzPklR.jpg

fciG6QI.jpg

rdPq3sr.jpg

Din ce stiu eu continutu unui supercondensator ne este ca al unui electrolitic normal. Am vazut mai de mult un condensator auto de 1,6 farazi ca in interior semana mai mult cu continutul unei baterii adica nu era bobinat ca un electrolitic

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

firma STMicroelectronics  este  unul  dintre  gigantii  fabricanti  de  componente  electronice ...problema  care  apare , si asta  nu  numai  la  ei ,  este  ca  ei  cauta  sa  isi  micsoreze  cheltuielile de  productie  si  atunci  fac  o  parte  din  componentele  lor  in  China , o alta  parte  in  Maroc , in Malta , in Singapore , etc ...  

ceea  ce  ai  tu  in  poza  este  un  operational  cvadruplu ,  original STM  101%, insa  este  fabricat  in  China ... daca  aplicatia  unde  vrei  sa  il  folosesti  nu  este  vreun OZN , atunci  il  poti  folosi  cu  incredere ...daca  este  vreo  aplicatie  delicata , atunci  recomand  varianta de la   Texas Instruments ...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, daniels a spus:

E o sursa de alimentare unde componentele active sunt marca asta. Sursa s-a defectat din prima.

Ce înseamnă "din prima"? La prima punere sub tensiune? A mers vreodată placa?

La o sursa merge cam orice operațional cit timp este conectat cum trebuie și este operațional în capsula și nu un plastic chior. Cred ca nu componentele sint problema acolo. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Salut

Stie cineva daca ST a produs 2sc5200?Am vazut un kit chinezesc pe ali in care zicea chinezu ca sunt originali de la ST.

Am cautat la ST si nu am gasit asa ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări