norad Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Va salut, Cum ar trebui sa arate inscriptionat (logo, cerneala, etc.) un INA128P sau INA128PA (DIP-8)? I-am intrebat pe cei de la Texas Instruments, dar, in loc de raspuns mi-au trimis o lista cu distribuitorii lor. Link spre comentariu
norad Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) Ii rog pe cei carora le-a trecut ceva similar cu INA128P prin mana sau care se pricep. In pozele de mai jos este un circuit integrat INA128P. Acest circuit integrat il fabrica cei de la Texas Instruments. Or, pe integrat este un logo BB (Burr Brown). Stiu ca BB a fost cumparat acum ceva vreme de catre TI. Ma astept ca logo-ul actual sa fie statul Texas in miniatura. Poate cineva sa-si dea cu parerea despre circuitul integrat din imagini? E cumva o trompeta chinezeasca? Editat Februarie 15, 2023 de norad Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Cumaprati de la un magazin local. Mi s-a spus ca-s "bunisori" si atat. hFE-ul e in balarii (sa zicem ca i-as imperechea cumva), inscriptia mi se pare neglijent realizata. Avand in vedere ca e destul de afectat cablajul in zona lor nu vreau sa-i montez ca sa am de lucru din nou la dat jos. Are sens sa-i pun sau mai bine astept poate dau o comanda la unul din magazinele serioase? Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Dubioşi în cel mai bun caz....mai bine căutaţi unii recuperaţi, măcar ăia au fost comandaţi unde trebuie. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 bmwh568.Astea din link crezi că sunt mai bine inscripţionate?? https://www.ebay.com/itm/282333047570?_ul=EC Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 sint niste gunoaie chinezesti de 2 bani ...asa ca , nu te lega la cap daca nu te doare ... daca vrei cu adevarat ceva de calitate , atunci cauta echivalenti de la firme fabricante serioase ... primul pas in aceasta directie este existenta unui logo de firma pe piesa --- cu exceptia anumitor smd-uri , unde dimensiunea chiar nu permite un logo clasic --- ... dupa cum bine se vede in poza ta , nu exista logo ...deci este un gunoi ... sincer , eu as cauta un echivalent pe care sa vad sigla Fairchild sau Ph sau Motorola/On ...Hitachi si Toshiba nu , pentru ca se pirateaza la greu , iar Stmicroelectronics nu vei gasi echivalent ... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Va multumesc. Eu cerusem KSA992F Onsemi pentru ca ii vazusem in stoc prin afara, dar nu ii aveau si au zis ca au asta (pe placa originalii erau 2SA992F, dar din astia nu am vazut in stoc pe nicaieri, am ramas surprins cand mi-au zis ca ii au pe astia). Asta este, astept sa se adune mai multe chestii si dau o comanda in afara. Asta e unul din originali. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 pe vremuri , atunci cind pirateria nu era asa de crincena ca acum , te uitai intr-un pdf si stiai imediat cine este fabricantul real al unei piese oarecare ...cu sau fara sigla , dupa modul marcajului ...totul era simplu ... brusc , au aparut in ecuatie si tovarasii chinezi , care au inceput sa pirateze componenetele cautate , cu niste marcaje asemenatoare cu marcajele originale ...si astfel au reusit EI sa traiasca mai bine si NOI , cei carora ne vind aceste pocnitori , mai prost ...pentru ca fiecare cumparator de asemenea produse are niste asteptari de la respectivele produse ... si cind colo , ce sa vezi ? tzeapa , iar deziluzia este mare ... apropos ...fabricantul original al acestui tranzistor este firma NEC , Japonia ... Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: sint niste gunoaie chinezesti de 2 bani ...asa ca , nu te lega la cap daca nu te doare ... daca vrei cu adevarat ceva de calitate , atunci cauta echivalenti de la firme fabricante serioase ... primul pas in aceasta directie este existenta unui logo de firma pe piesa --- cu exceptia anumitor smd-uri , unde dimensiunea chiar nu permite un logo clasic --- ... dupa cum bine se vede in poza ta , nu exista logo ...deci este un gunoi ... sincer , eu as cauta un echivalent pe care sa vad sigla Fairchild sau Ph sau Motorola/On ...Hitachi si Toshiba nu , pentru ca se pirateaza la greu , iar Stmicroelectronics nu vei gasi echivalent ... Nici cele originale nu au sigla producatorului.Ce se vede mai jos sunt luate de la mouser. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 (editat) Acum 1 oră, eos a spus: Nici cele originale nu au sigla producatorului.Ce se vede mai jos sunt luate de la mouser. asta este doar parerea ta ca sint originale ... originalele NEC au cele 3 picioare perfect PARALELE de jos pina sus , nicidecum labartate ca in poza ta , iar scrisul este culcat , nu drept ... fii mai atent la nuante , prietene ... originale inseamna NEC , JAPONIA , nimik altceva ... tu ai cumparat niste produse Fairchild / On , care sint niste tranzistoare facute sub licenta de catre Fairchild / On , licenta care este legal obtinuta de la Nec , japonia de catre americani ... sint foarte bune si acestea Fairchild / On , nu am nimik rau de spus impotriva lor ... eu am zis doar ca prefer un echivalent de la o firma mare , PE CARE ECHIVALENT AS VREA SA VAD O SIGLA , UN LOGO ADICA ... LE ...este perfect adevarat ca pe unele tranzistoare in capsula to92 , firma NEC --- mai mult ca sigur si alte firme japoneze --- nu s-a / s-au mai obosit sa marcheze logo-ul lor , repet , pentru ca pe vremea mai de demult proprietatea intelectuala in acest domeniu era respectata , se stia foarte bine cine a CLOCIT un anume semiconductor si cui ii apartin drepturile de autor , in afara de asta , nici prin cap nu le-a trecut japonezilor ca vor fi piratati in viitorul de atunci al lor , de catre tovarasii chinezi ... este exact cum americanii nu au garduri delok intre case , in anumite cartiere , pentru ca nici prin cap nu le trece ca ar putea fi calcati de hoti vreodata ... Editat Aprilie 4, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 1 oră, misuraelectronic a spus: asta este doar parerea ta ca sint originale ... originalele NEC au cele 3 picioare perfect PARALELE de jos pina sus , nicidecum labartate ca in poza ta , iar scrisul este culcat , nu drept ... fii mai atent la nuante , prietene ... originale inseamna NEC , JAPONIA , nimik altceva ... tu ai cumparat niste produse Fairchild / On , care sint niste tranzistoare facute sub licenta de catre Fairchild / On , licenta care este legal obtinuta de la Nec , japonia de catre americani ... sint foarte bune si acestea Fairchild / On , nu am nimik rau de spus impotriva lor ... eu am zis doar ca prefer un echivalent de la o firma mare , PE CARE ECHIVALENT AS VREA SA VAD O SIGLA , UN LOGO ADICA ... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 (editat) Un coleg a desfacut un condesator gabaritan (nu stiu ce scria pe el dar de masurat cam masura altceva) si va pun si voua poze recente sa va "minunati". Editat Iulie 1, 2023 de sesebe Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 (editat) Iti place sa inventezi cuvinte noi ? Ce naiba inseamna gabaritan ? Si , daca tot nu stii ce scria pe el , atunci cum poti sa zici ca masura altceva ? Altceva in raport cu ce , daca nu ai o referinta ? Editat Iulie 1, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
cdinu332 Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Ce e în neregulă cu acest condensator? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum