misuraelectronic Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Depinde si de cite bucati ai nevoie ? Posteaza , ca poate te ajuta cineva ...Dupa un timp oarecare , daca si numai daca nu te ajuta nimeni cu vreo oferta , atunci incerc sa te ajut eu ... Link spre comentariu
modoran Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 La ce criza de semiconductori este eu te-as sfatui sa cumperi de care gasesti si cat mai repede, altfel astepti mult si bine dupa On Semiconductor si preturile lor ce vor exploda. Link spre comentariu
marius75 Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Am postat la rubrica "cumparari". Astept cateva zile sa vad daca primesc o oferta rezonabila, dupa aia iau o decizie cu privire la trz noi, ce firma optez. Link spre comentariu
maxente Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Se zice ca, dupa criza asta a semiconductorilor, o sa apara o supra productie si stocuri mari. Link spre comentariu
Mircea Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 O sa le luam la 3c in loc de 3$ bucata. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Da ,da ...vezi sa nu ! Ati auzit de expresia ...vrabia , malai viseaza ? Costurile de productie dicteaza , indiferent ce fel de criza este ...Absolut nimeni nu e atit de prost incit sa vinda in pierdere . Link spre comentariu
maxente Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Aia e treaba, ca si cu stocuri mari si supra productie, tot scumpe vor fi, ca investitorii isi vor vrea banii inapoi investiti si vor tine de preturi. Link spre comentariu
marius75 Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 (editat) La 05.08.2021 la 21:40, modoran a spus: La ce criza de semiconductori este eu te-as sfatui sa cumperi de care gasesti si cat mai repede, altfel astepti mult si bine dupa On Semiconductor si preturile lor ce vor exploda. Mare dreptate ați avut, am cumpărat acum doua luni on semi cu 30 lei/buc si acum s-au scumpit la 42 lei și nici măcar nu au pe stoc. Când am luat eu mai erau 20 pe stoc dintre care 16 i-am luat eu, după câteva zile au zburat și ultimii 4, după care au marit prețul și tot așteaptă marfa. Chiar așa criza sa fie? Editat Octombrie 15, 2021 de marius75 Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Este. Eu m-am holbat la niște CI de la THAT Corporeișăn și abia am luat patru bucăți. Pe care le-am bulit până la urmă din neatenție. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2021 Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Chinezii au redus numărul de fabrici active din cauza covidului şi asta se vede în lipsa de componente critice.Încă nu i-a egalat nimeni la raportul preţ versus calitate.... Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 16, 2021 Partajează Postat Octombrie 16, 2021 "Pentru a busta cercetarea" Noroc cu știe-tot ăștia de pe YouTube. Link spre comentariu
PSorin Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Va rog, am o nedumerire. Am gasit cateva ASZ15 fara logo fabricant si un ASZ18 TESLA. Problema este ca au Uf=594mV. Deci sunt pe siliciu nu? Factorul de amplificare intre 97 si 133 si sunt PNP. Incerc sa ma dumiresc cum pun o poza. Capsula este TO3 ca si cele de baleiaj orizontal din Tv-urile mai vechi. Ati mai intalnit asa ceva? Eu nu am gasit nimic pe net. Link spre comentariu
PSorin Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Sub ASZ15 scrie X1920.https://imgur.com/lDmLLcG Cred ca am nimerit-o Link spre comentariu
PSorin Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Am mai descoperit niste tranzistoare ''Ge'', 2N2148. Le-am cumparat pt.a schimba finalii la un Maestro Stereo. Tot ca si cei ASZ!5. Sub denumire au notat X2020. O noua teapa de Siliciu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum