M.Adrian Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Puteti da mai multe detalii? Eu am intalnit pana acum 3 tipuri de 317: LM317, LM317T, LM317AHVT. Cu lm317ahvt nu am lucrat, dar i-am vazut in realitate, aveau talpa normala, la fel si lm317. Primul cu talpa subtire pe care il vad e asta de acum, LM317T, dar mai am unul recuperat, tot 317T care are talpa normala, ori poate o fi fabricat in alti ani, nu stiu. La terminatiile alea va referiti sau la altceva? Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Verifica in datasheet-ul asta la paginile 15-18. Ai sa gasesti ambele variante de capsula: si cu aripioara de 0.55mm grosime dar si cu aritioara de 1.25mm grosime. La pagina 13 gasesti codurile de comanda: TO-220 (single gauge) (adica aripioara subtire) LM217T LM317T si LM317BT TO-220 (double gauge) (adica aripioara groasa) LM217T-DG LM317T-DG Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 (editat) 3 hours ago, sesebe said: in funcție de terminație poți sa alezi sa cumperi cu tabla subțire sau cu tabla groasa. https://www.onsemi.com/pub/Collateral/LM317-D.PDF pdf-ul din link-ul de mai sus are 12 pagini . dati dvs cu scroll down la pagina nr 12 si , dupa ce mariti imaginea , cititi cu mare atentie observatia nr 4 . parametrul care ne intereseaza pe noi este grosimea radiatorului , fiind marcat de producator cu S . pentru conformitate , am masurat grosimea radiatorului la cele doua lm317 din poza mea si , ce sa vezi ? cel din stinga , cu tabla subtire , are S = 0,57 mm , iar cel din dreapta , cu tabla groasa , are S = 1,27 mm ... deci se incadreaza perfect in intervalele furnizate de on semiconductors . in concluzie , 2008 a fost anul in care s-a schimbat modificarea la on semiconductors , iar dl sesebe poate sa aleaga sa cumpere cu tabla subtire sau tabla groasa , numai daca poseda in propria posesie posesiva vreo masina a timpului pitita pe sub pat ... LE ... daca onorabilul client doreste un lm317t de la on semiconductors , atunci e ca mine , iar daca doreste unul de la st microelectronics , atunci e ca el ...ce mai tura-vura ! Editat Iulie 6, 2018 de misuraelectronic Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Am greșit link-ul. Trebuia datasheet-ul de la St. Iar eu acum 2-3 ani, deci nu 10 ani, am cumpărat de la un mare magazin din străinătate stabilizatoare cu aripioara groasa, alese după codul de comanda din datasheet. Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Va salut, poate sa-mi spuna cineva ce tranzistoare sunt cele din imagine? Aparatul este un Telefunken Studio 1 si, conform schemei ar trebui sa fie BD897-898 sau TIP130-135. Celalalt canal are BDX34-35, sunt arsi si se vede ca au mai fost schimbati. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 17520 și 17521 din câte am întâlnit eu sunt notații vechi ,eu le-am întâlnit prin aparatura adusa din SUA. Se vede producătorul RCA. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 (editat) Credeti ca sunt originali? Cei din poza nr 4 si 5 banuiesc ca nu se mai pune problema ca sunt originali, au baza mult mai subtire si de aceea m-am indurat sa desfac unul. BD318 din poza nr 3 au cupola putin bombata. 1 2 3 4 5 Editat Aprilie 1, 2019 de meshteru_the_best Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 (editat) sint niste gunoaie de la cap la coada . singurul fabricant adevarat al tranzistoarelor bd318 a fost motorola ... si trebuie sa arate exact ca in poza din link-ul urmator ... https://www.radiomuseum.org/tubes/tube_bd318.html ps ... singura poza mai interesanta dpv tehnic pare poza nr 1 , insa este extrem de intunecata si nu se pot distinge corect detaliile de finete ... pare sa fie un mev original unguresc , insa , din experienta proprie , chiar nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata tranzistoare de mare putere , in capsula to3 , care sa fie fabricate de catre unguri ...... in afara de 2n3055 si de bdy73 ... Editat Aprilie 1, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
Vizitator bostan Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Tranzistoarele astea or fi originale https://www.elforum.info/topic/134121-bipolari-audio-thermaltrak-onsemi/ Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 (editat) dap , sigur ca da ... sint originale motorola / onsemi 101% . deocamdata , inca nu a piratat nimeni tranzistoarele thermaltrak . probabil ca , in relativ scurt timp de-acum incolo , daca aria lor de folosire / cautare / utilizare va creste dramatic , atunci vor intra si ele in vizorul cetatenilor galbeni , cu ochii mici si oblici ... Editat Aprilie 1, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Am desfacut cate o bucata din fiecare pana la urma... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 este exact cum banuiam . tranzistorul din stinga este tranzistorul din poza nr1 si are marcajul original mev . in rest ...mijloc si dreapta ... gunoaie , pocnitori si alte dejectii electronice . capsula bombata nu a existat niciodata in productia de tranzistoare de la mev ... la fel de bine cum scrisul cu vopsea rosie a fost utilizat exclusiv de catre firma toshiba japonia ... si acela nu oricum , ci numai pe capsule mate ...nicidecum lucioase . 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Nenea Google: Link spre comentariu
Vizitator NICULAE_GHEORGHE Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 superelectronic2000 maica domnului sec,2 gasiti falsuri de la china pe alese;integrate,smd IC,Fin.Audio etc.Avantajul este ca primesti bani inapoi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum