Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

N-au cum să fie falsuri daca sunt pe Aliexpress. Eu zic că sunt fake ăia de la distribuitorii autorizați! :scarpin

">lNa7FEj.png

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am o rugaminte, parerea mea este ca NU MAI EXISTA componenta contrafacuta, fabricata in ultimii 10 ani. Sau daca mai exista, nu este fabricata in China.

Rog cu ocazia asta, daca cineva detine asa ceva, sa mi-o trimita prin posta. Ofer 10 lei pe componenta respectiva (conditia e sa fie noua, provenita dintr-un lot considerat ca fiind contrafacut) plus taxe postale.

10 lei/specimen, adica produse marcate la fel, din acelasi lot.

Link spre comentariu

Cam putin 10 lei. Relativ recent am avut probleme cu componente falsificate, luate de la distribuitor. La ce mod au fost falsificate ? Cipurile aveau falsificat reperul care le califica pentru sudura cu plumb sau fara plumb. Au fost cumparate, trimise la asamblat si s-au bulit toate.

Link spre comentariu

Ne complicam inutil existtenta.

Componentele originale ar trebui sa garanteze respectarea tuturor caracteristicilor din fisa de catalog, inclusiv SOA daca vorbim de componente de forta, iar pe piata se gasesc tranzistori de putere care au pastila de siliciu si de peste 4 ori mai mica ca dimensiuni si in concluzie SOA este la furat -asta numai asa ca exemplu.

Link spre comentariu

Am 100 bucati MJ15003 Motorola,prima si ultima achizitie de pe Alibaba de multa vreme,personal nu le dau cuiva nici gratis dar daca tu doresti sa dai 10 ron/bucata e treaba ta.

Apropo daca tot ai o parere o poti si sustine cu argumente sau toti care vorbesc despre componente contrafacute bat campii si vad doar teoria conspiratiei ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări