PKP98 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Ce parere aveti de acesti tranzistori,sunt falsi?Arata exact ca in poza ,singura diferenta este acolo unde scrie MAR si apoi 625 ,la mine scrie MAR si 707. . Poza - [/url]">http:// Editat August 23, 2015 de PKP98 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 nicidecum falsuri ! sint tranzistoare st microelectronics originale 101% . acel MAR inseamna ca sint fabricate in maroc , primul in 2006 saptamina 25 , iar al doilea in 2007 saptamina 07 . grupa de beta este O , iar pe tot kantul radiatorului se vede culoarea caracteristica a cuprului . inca mai am si eu pe stoc tranzistoare absolut identice cu acelea din poza dvs si pot sa va asigur ca sint de o calitate ireprosabila . 1 Link spre comentariu
PKP98 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Va multumesc mult! Ce bine imi pare sa aud asta. Am cumparat 4 bucati acum o luna si am dat 24 lei,deci 6lei bucata ,pe toate scrie MAR 707 ,si am vrut sa stiu daca sunt pocnitori sau nu,ii folosesc la o sursa de tensiune liniara 0-30V la 10A.,acea imagine am gasit-o pe net sunt exact ca ai mei ,numai ca difera anul de fabricatie.Exteriorul e destul de bine finisat si spatele la fel,si da aveti dreptate pe tot kantul radiatorului se vede culoarea caracteristica a cuprului. Numai bine,si inca odata multumesc! Link spre comentariu
UDAR Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Iertare că intervin , pot să fie făcute și pe Lună tranzistoarele alea , nu în Maroc, fără un radiator imens și/sau foarte bine ventilat nu scoți 0-30V la 10A niciodată . Link spre comentariu
PKP98 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Da stiu asta,dar am un radiator de 28x16x3cm si un ventilator care scoate aerul din incinta ,nu l-am pus sa bata direct in radiator, am auzit ca e mai bine daca il pui in asa fel incat sa scoata aerul cald ,ca la sursele de PC,oricum imi pare bine ca tranzistorii nu sunt niste chinezarii,si da acei 10A sunt de reclama macar pot trage un 7-8A in siguranata. Ma scuzati de offtopic,dar trebuia sa raspund. Numai bine si ma scuzati inca o data de offtopic. Link spre comentariu
norad Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Va salut, Am pus nsite poze fata/spate cu un TDA1514A. E o trompeta chinezeasca ? Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 nope , nu este trompeta . este un circuit integrat original philips 101% . an de fabricatie 2000 , saptamina 26 . Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Va salut, Mai jos sunt link-urile cu pozele la doi tranzistori Darlington: BDX33C si BDX34C. http://oi60.tinypic.com/1ymj9k.jpg http://oi60.tinypic.com/2sa0c5x.jpg In pozele fata/spate, tranzistorii isi pastreaza pozitia. Scrisul / caracterele de pe tranzistori sunt diferite. Sunt componente veritabile ? Link spre comentariu
spark Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Fratilor am cumparat si eu tot felul de componente care mai de care ""fake-uri"" dar sa gasesc acumulatori cu nisip ............... multam Spitfire ca ne-ai atentionat apropo de tranzistori_____tranzistor de 10A la un consum de 160mA frigeai friptura pe el Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Dacă frigeai friptura pe el, mai știi ce tensiune avea la borne când ai măsurat curentul de 160mA ? Că puterea disipată e dată de produsul dintre tensiune și curent......iar mulți nu știu că poți arde un tranzistor fără să-i depășești nici curentul maxim permis, nici tensiunea maximă de lucru, doar să depășești puterea maxim disipată (produsul dintre cele două).....mai ales fără un radiator adecvat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 (editat) ambele tranzistoare sint fabricate de st microelectronics . bdx33c este fabricat in china , rezulta calitate iii ---asta ca sa fiu elegant si sa nu zic de 2 bani / 20 bani --- . bdx34c este fabricat in maroc , rezulta calitate prima-lux . daca ambele tranzistoare provin din aceeasi scula , atunci vom avea exact ceva de genul ... o casa frumoasa , solida , cu pereti de caramida si cu acoperis din cartoane de ambalaje + paie ... Editat Octombrie 3, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Puteam sa jur ca-i taman invers. Si anume, am suspectat tranzistorul BDX34C. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 dvs puteti sa suspectati orice . realitatea cruda este cum spun eu si nicidecum altfel . Link spre comentariu
nelutu Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 buna ziua,azi mi-au sosit doi tranzistori J6920 comandati si arata diferit,imi spuneti daca sunt buni amandoi sau unul e fals,caci tranzistorul original de pe placa arata ca si cel mai mare,numai ca scrie J6920A.multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum