aghora17 Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 tu vrei o poza pentru fiecare tranzistor din lumea asta? hm. am eu cateva de la iprs baneasa daca te intereseaza. te asigur ca nu sunt fake, nimeni nu vrea sa-i plagieze. http://www.molex.com/cgi-bin/bv/molex/h ... e=Overview Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 11, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2005 Mah, ori am eu pitici pe creier...ori tu!Nu vad nici un transistor pe link-ul de la tine!Ar fi ideal sa avem poze pt fiecare tranzistor ORIGINAL din lume, dar nu cred sa se intample prea curand. Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 link-ul ala e pe la o pagina total aiuria cu tranzistori originali...eu nu vad nici unul... pe asta http://www.yoreparo.com/articulos/elect ... dos_2.html sunt cateva.... si poate ca lumea nu vrea sa vb pt ca nu stie ca sa zica...sau pt ca nici ei nu stiu care si cum sunt adevarati si care nu... 1 Link spre comentariu
aghora17 Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 nu erau poze cu transzistori ci cu poze de la producatori. erau conectori. Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 11, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2005 Superb ultimul link, pacat ca tre sa ma obosesc sa citesc in limba aia, dar, repet, superb! poate iese de un topic pana la urma (in urma tentativei de flame de azi-dimineatza) :oops: Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Daca te intereseaza iti spun eu de ce nu au raspuns: de lene si egoism!Scuza-ma, dar nu e prima oara cand jignesti oamenii pe forum! Daca tie ti se pare interesant topicul e ft. bine, dar asta nu inseamna ca tre sa placa sau sa intereseze si pe altii! Tu ai citit sau raspuns la toate thread-urile??? NU cred. Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 12, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Hei, oameni suntem, si alti mi-au adus atingeri in repetate randuri, si adevarul ca pentru multi reprezinta mai mare interes un flame decat ceva constructiv, dovada ca brusc a crescut numarul de oameni care posteaza aici. Tendinta de a haitui pe cineva este fascinanta la romani, care se aliaza brusc curentului invingator. Nu ma mai intereseaza comentariile voastre. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Imi citezi din Patapievici sau din Cornel Dinu? Nu am scris mai sus cu gand de cearta sau ca sa te haituiesc, cum spui tu, ci doar pt ca nu mi-a convenit (ca multora dealtfel, dar vb numai in numele meu) sau fiu catalogat asa. Iar daca fraza aia a ta era constructiva... atunci ramane asa! Faptul ca altii ti-au adus atingere (si banui ca nu ai fost ft incantat) nu e scuza ca sa jignesti la randul tau. Rostul forum-ului este sa cauti parteneri de discutii. Sper ca de data asta m-am facut inteles. Bafta multa! Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 parca subiectul asta a cam devenit off-topic.....parca trebuia sa puna multe persoane link-uri, sau poze cu diferite poze de tranzistori adevarati sau falsi...dar se pare ca nimeni nu vrea sa ajute sau nu stie.....sau nu le pasa, ca ei stiu cum arata si daca iau si altii tepe, treaba lor....totusi parca deja nu mai are ce sa caute la stiky, daca nu vrea nimeni sa zica nimic... :cry: :cry: :cry: :cry: Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 12, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2005 faceti ce vreti!sanatate maxima! Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Ca sa îi mai treaca supararea lui v3l0 http://320027039581.bei.t-online.de/ope ... iscope.htm http://www.tonh.net/museum/2n3055.html http://bigdaddy-enterprises.com/electro ... tm#trn-tip Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Sa-mi bag picioarele, nu va mai certati. Pe cine nu intereseaza subiectul il rog sa nu posteze aiurea ca ma supar si nu se stie daca nu primiti ban pentru offtopic. Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 14, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2005 - Pt. Vasile: imi cer scuze pt offtopics, m-au prins "baietii" intr-o pasa extraordinar de proasta. - Pt restu': imi cer scuze pt ce "am debitat" mai sus si va rog daca decideti sa mai postati aici, postati link-uri in care latura pe care este inscris numele tranzistorului sa se vada clar, sa nu fie in umbra completa sau sa straluceasca din cauza luminii. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 13, 2005 Partajează Postat Mai 13, 2005 Teoretic nu cred ca poti face diferenta intre un fake si un original de la suprafat trebuie desfacut pt ca nu-i mare branza sal vopsesti identic cu originalul... Link spre comentariu
v3l0 Postat Mai 14, 2005 Autor Partajează Postat Mai 14, 2005 ciudat totusi ca multi fake nu arata ca originalii, desi ai dreptatenu e Foarte greu sa-i marchezi identic, dar e destul de dificil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum