carageae Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Nu stiu daca au mai fost aratate aici, niste tranzistoare MJ15024/MJ15025 originale Motorola Mexic: Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Am si eu o nelamurire in legatura cu niste IRF3205Asa arata pe interior si pe exteriorDupa constructia interna,par a fi originali,dar dupa finisajul capsulei si marcaj,par a fi falsiPana la urma,sunt originali sau falsi? Link spre comentariu
cristian2009 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Desi nu este un tranzistor, as dori sa vi-l supun atentiei. Este vorba despre un LM7815 in capsula TO-220. Mi-a atras atentia "grosimea" radiatorului. M-am jucat si cu alte componente in capsula TO-220 si in toate celelalte cazuri grosimea radiatorului este de cel putin 1 mm. Insa, in cazul acestui integrat radiatorul este foarte subtire. Asa se fabrica acum componentele in capsula TO-220, sau ce am cumparat este un fals ? Poze LM 7815 Link TO-220 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 piesa dvs este un rebut tehnologic , adunat , mai mult ca sigur de la groapa de gunoi a celor de la st microelectronics...! singura firma din lume care fabrica surse in capsula to220 cu tabla subtire este motorola ...atit ! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Din păcate, ăsta e viitorul de aur al electronicii. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Desi nu este un tranzistor, as dori sa vi-l supun atentiei. Este vorba despre un LM7815 in capsula TO-220. Mi-a atras atentia "grosimea" radiatorului. M-am jucat si cu alte componente in capsula TO-220 si in toate celelalte cazuri grosimea radiatorului este de cel putin 1 mm. Insa, in cazul acestui integrat radiatorul este foarte subtire. Asa se fabrica acum componentele in capsula TO-220, sau ce am cumparat este un fals ?Poze LM 7815Link TO-220Stabul ala este.......''neterminat'' sau in stadiu de .......''nou-nascut'' Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Uite aici piese.....originale de fabrica: I.P.R.S -BANEASA 1970-1972 ,nu ....chinezarii de 2 lei Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Nu se mai pot folosi după atîţia ani, plus că nici cînd erau noi nu erau prea reuşiţi cond ăia. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Nu se mai pot folosi după atîţia ani, plus că nici cînd erau noi nu erau prea reuşiţi cond ăia. Da nu ii am eu ci i-am luat dupa net si pe cine intereseaza cat de reusiti erau........conteaza ca sant...........originali Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Am si eu cativa si inca se tin bine, doar cativa, nu toti.Ii pastrez neplantati, din nostalgie. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Desi nu este un tranzistor, as dori sa vi-l supun atentiei. Este vorba despre un LM7815 in capsula TO-220. Mi-a atras atentia "grosimea" radiatorului. M-am jucat si cu alte componente in capsula TO-220 si in toate celelalte cazuri grosimea radiatorului este de cel putin 1 mm. Insa, in cazul acestui integrat radiatorul este foarte subtire. Asa se fabrica acum componentele in capsula TO-220, sau ce am cumparat este un fals ?Poze LM 7815Link TO-220L-am alimentat cu 25 volti si in loc sa imi scoata 15 volti, cat ar trebui, "stabilizeaza" la 12 volti, fara sacina pe iesire. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Vorba aia: la ţară merge. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 vezi cu sarcina, eu am patit ceva asemenator cu un 7805 original motorola 100%, il alimentam cu 9 v si la iesire vreo 7 v imi indica, fara sarcinacu sarcina totul ok Link spre comentariu
cristian2009 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Sarcina este de 100 mA. Daca imi da 12 volti in gol, de unde sa scoata 15 in sarcina ? o sa incerc si cu un consumator mai puternic, dar nu vad de ce s-ar schimba lucrurile. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 ce te mira la el? dupa felul care e facut orice e posibilar fi tare ca tensiunea sa creasca odata cu, consumul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum