Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator gandacu

Bai am cautat prin tot forumul asta despre circiute...dar in zadar....in fine.....am nevoie de un circuit utc 2030 imi trebuie pentru un sistem audio pentru ka mi sa ars circuitu asta la el....nu stiu de unde sa fac rost....cine stie ceva si doreste sa ma ajute ma poate contacta la adresa de e-mail [email protected]

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am un kit fet 400 care functioneaza numai cu 2 finali unu npn si unu pnp .....daca maresc volumul se pot arde tranzii aia ca nu suporta curentul ce trece prin ei ? sau se incalzesc f tare? merci mult !scuze ! pt mesaj nu mai am ce sa ii fac.....

Link spre comentariu

@ domnul gandacu...!cautati tda2030 simplu sau cu a la urma...! se gaseste pe toate drumurile si costa extrem de putin...! :da utc2030 este varianta chinezeasca a tda-ului...!

Link spre comentariu

am un kit fet 400 care functioneaza numai cu 2 finali unu npn si unu pnp .....daca maresc volumul se pot arde tranzii aia ca nu suporta curentul ce trece prin ei ? sau se incalzesc f tare? merci mult !

scuze ! pt mesaj nu mai am ce sa ii fac.....

Pînă la urmă ce trz finali are acel amplif???
Link spre comentariu

va rog ce spray imi recomanda-ti pentru curatirea unui comutator de game la un radioreceptor vechi mamaia,deoarece nu se fac contactele si nu mai receptionez emisiunile radio,va multumesc!ce denumire are ?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

din seria cei mai tare, tranzistorul sau ciocanul!!!!!!!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Asa, in principiu asta este tranzistor IGBT IRG4PC40SPBF, (600V, 60A) nu am facut poze la pastila, etc, ma intereseaza cele 2 bucatele de jos.

ce vreau eu sa va intreb este, daca sarmulita aia care in principiu este lipita, sudata etc de terminalul EMITOR poate suporta

60A :nebunrau: continuu, la Ta 25 grade. Asa, pastila este consistenta, da nu stiu daca sarmulitele alea suporta curentii aia.

Inscriptionarea pe capsula este ok, da cred ca intre timp chinezii si-au facut masini laser mai bune.

Parerea voastra????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări