kripton Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 buna, Tranzistor sovietic de RF cu germaniu, nu stiu tipul , functioneaza . BC - ul este pentru comparatie. Link spre comentariu
mosfet Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Stiu ca au mai fost poze cu MJ-urile astea, dar sa ma aflu si eu in treaba Link spre comentariu
Selena Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Tranzistori vintage CS9011 - CS9014 in radioreceptorul Sanyo RP1250, anul 1965, gasit in talcioc zilele trecute. Acelasi radioreceptor, editia 1976, avea tranzistori cu acelasi indicativ, dar cu capsula moderna TO-92. Rog, cine stie, unde gasesc referinte la acesti tranzistori editia veche? Au o forma placuta, inaltime mica: Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 http://www.ourchip.com/NZILIAO/other/333/90/SS9011.pdf http://www.ourchip.com/NZILIAO/other/333/90/SS9013.pdf http://www.fairchildsemi.com/ds/SS/SS9014.pdf Chinez?riile, de la juc?rii la combine sînt pline de ele. Link spre comentariu
Selena Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Scuze, nu am intrebat de SS, ci de CS, si nu de capsula actuala, ci de modelul care se vede in fotografia atasata.Ma intereseaza cine si cand a fabricat tranzistorii respectivi cu asemenea capsula. Merci. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Da, a?a e, sînt diferi?i, National Panasonic e produc?torul, adic? una din ramurile Matsushita. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Aici se vede ceva mai bine . Link spre comentariu
Selena Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Multumesc, Remus, stiam de acest .pdf, insa intrebarea mea se refera la tipul acesta ciudat de capsula din fotografie adica un mic cilindru in care s-a turnat apoi o "rasina", varianta initiala - despre care nu gasesc informatii istorice... Ulterior, acelasi tranzistor a fost incapsulat in capsula standard, despre care scrie in tabelele puse aici. Asa se face ca acelasi aparat de radio, cativa ani mai tarziu, avea plantati in el acelasi tip de tranzistori, dar in varianta moderna de capsula. Eu am aparatul mai vechi, mai valoros din punct de vedere vintage. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Indiferent de tipul capsulei, daca pe el scrie CS9011, tot aia e : "aceeasi Marie, cu alta palarie" ! Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Pai nu il intereseaza Maria ci palaria.Nu cred sa mai gasesti ceva despre ei Selena.Doar cine a lucrat cu ei daca stie ceva adica electronistii care azi ar avea cam 60-70 de ani.Oricum mai tine-i 20 de ani si poti sa-i vinzi la muzeu si sa faci o caciula de bani Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Intrebare cu naduf:Mai exista tranzistori sau integrate adevarate in magazinele romanesti?Ca m-am saturat de toate fake-urile chinezesti de acum.Daca tot plagiaza macar sa se apropie la 90% din original.Nu la 10%.Nu mai ai loc frate de porcariile lor Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Rar, trebuie s? ai fler de detectiv. Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Si raze X sa vezi prin capsule.Ca daca faci pe detectivu cu ciocanu'.... Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 buna, Tranzistor sovietic de RF cu germaniu, nu stiu tipul , functioneaza . BC - ul este pentru comparatie.Cred ca e tip GT. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 sunt recuperati dintr-un amplif, eu i-am cumparat http://it.tinypic.com/r/j11y6x/6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum