Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Postări Recomandate

asa-i ca v-ati prins?cu greu,da v-ati prins,si ce bine ca scrie pe el ca e facatura :ras: cam asa si cu cele contemporane cu deosebirea ca pe astea nu mai scrie nimic de genul-replica.....

Domiciliu: Bucuresti ideea e ca sa stim de care tranzistori sa ne ferim,si anume de cei care sunt mai slabi decat datele din datasheet

cu astia nu prea ai ce face...

:scarpin

Link spre comentariu

Ar fi bine de aflat dac? sînt copii dup? cei originali, iar dac? da, ce fel de a?chiu?? de Si se afl? în?untru, de mos lateral, sau una mai ieftin?, de mos vertical? La trz bipolari nu prea conteaz? cît timp ?in tensiunea ?i m?car 2/3 din curent.

Link spre comentariu

Am si eu 3 perechi 2sj201/2sk1530 ce credeti ? sant cat de cat origiali?

Dupa marimea pastilei as zice ca sunt originali , eu am gasit cu pastila de dimensiunea unuia din to220
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Tranzistor BDX67C original cu 2.5lei la mivarom 100% - cristal urias pt.un tranzistor de 16A 5.42X6mm -cristalul cositorit(silicon numai pe suprafata) - testat cu 80V 1A si 24V 20A pana cand sa simti mirusul metalic a capsulei fara defectiune!!! - legaturii duble de argint la emitordar complementarul BDX66C e fals cristal 2.5X2.5mm alimentat la 80V se arde imediat

Link spre comentariu

probabil aia de la mivarom il au din paleolitic sau au primit tranzistoarele alea bonus la alta marfa :rade: daca nu il desfaceai ziceam ca esti nebun la afirmatia

Tranzistor BDX67C original cu 2.5lei la mivarom 100%

se poate spune ca este un tranzistor "bine facut" dar nu stiu cat e de original :da
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pt. vasilegata cu cearta, caci iti spun eu una si ai sa rizi:doua prietene: prima catre cealalta -vai draga m-am culcat la unu azi noapte si ma simt fff obosita;cealata spune : vai draga cum poti, caci,eu ma culc cind la unu cind la altul si nu obosesc niciodata. ha!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări