zal Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Da, se afla intre iesire si IN- sau intrarea inversoare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 iti dau eu toti tranzistorii,mai putin 2sk ca pe ala nu-l amsi iti dau si NJM-ul(4560),da-mi un mp cu adresa unde sa ti-i trimit. gratis Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iunie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2008 iti dau eu toti tranzistorii,mai putin 2sk ca pe ala nu-l amsi iti dau si NJM-ul(4560),da-mi un mp cu adresa unde sa ti-i trimit. gratisMersi , dar am aruncat corectorul, era asa cum a zis Zal .....asa ca ma apuc sa imi fac eu unul,........Apropo daca are cineva butoane de potontiometru pt un amplificator dinasta le cumpar.... Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 ...Mersi , dar am aruncat corectorul, era asa cum a zis Zal .....asa ca ma apuc sa imi fac eu unul,........Apropo daca are cineva butoane de potontiometru pt un amplificator dinasta le cumpar....Daca ai pastrat putometrii sa verifici ce tip sint, de regula la montajele de tipul asta se folosesc anti-logaritmici (maximul e spre masa) si mai rar liniari. Cind faci noul montaj sa tii cont de treaba asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum