wangine Postat Mai 30, 2008 Partajează Postat Mai 30, 2008 Deci ce vreau eu sa fac ar suna cam asa O memorie de 25C04 cu anumite date care sa le transfer prin patru conexiuni (SDA,SCL,GND,VCC)intr-o memorie 24c04 .Am zis sa folosesc 25C04 sa nu pot altera datele din ea pentru ca la un 24C04 se mai intamplaAr fi simplu dar daca as putea face acest lucru fara calculator este tot ce ma intereseaza Aplicatia in care vreau sa folosesc acest lucru este pentru DVD sa nu mai trebuiasca sa dau jos fiecare memorie in parte si sa o scriu si pur si simplu sa conectez patru pini si sa-i dau drumul la proces exact ca atunci cand fac un update de firmware cu RS232Chiar nu am nici o idee si Google nu vrea sa ma ajute deloc parca s-a certat cu mine de vreo 3 zile :toimonster: Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2008 Uff Cred ca e o prblema la 38 vizualizari si nici un raspuns Chiar nu stie nimeni, sunteti suparati pe mine cei care stiu s-au nu vreti sa spuneti :smt003 Glumeam desigur si cu toate astea cred ca este ceva simplu s-au nu m-am exprimat bine :smt009 :smt010 Deja ma gandesc sa abandonez :smt011As ruga un moderator sa stearga topicul ca asa cum ete nu intereseaza pe nimeniNumai bine :partyman: Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Fara calculator sau fara un microcontroler NU SE POATE !!!!!!!!!!!!!!O memorie e conceputa ca sa fie scrisa de cineva !Cine sa o scrie daca nu folosesti un PC sau o UC ?Memoria e un sclav prost care nu face nici un pas fara un stapan care sa-i spuna pas cu pas ce sa faca...OK ? Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Mersi pentru raspuns cu toate ca stiam si eu ce este o memorie :smt003 Asta era si ideea sa folosesc un microcontroler dar care si ce schema nu am ideeDe putut se poate si destul de simplu dar mai grea este implementarea programului din microcontroler parerea meaAsa cu PC ul nu are rost pentru ce vreau sa fac euCam asa funtioneaza si reseterele pentru cartusele unei imprimante un pic cred si o memorieDar ce pic nu stiu pentru ca l-au sters baietii si s-au muncit ca l-au polizat :smt011 Ceva de genul asta dar mai concret putin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum