Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cea mai buna optiune...!

slave2anubis

Postări Recomandate

doresc sa cumpar doua difuri de bass (sau mid bass) pt sa confectionez doua boxe de marime medie si putere relativ mica... in jur de 50W... am gasit la sefu vasile pe site mai multe difuri care miar conveni (adica pret maxim de 120lei/buc) dar habar am care sa il aleg... sunt singur ca cineva dintre voi sia procurat ceva de la sefu vasile pt un proiect asemanator... deci dati sfaturi fratilor... :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slave2anubis

7

• Badman

5

Top autori în acest subiect

yo sincer mam uitat la HI-VI si imi plac cateva de acolo dar nu stiu pe care sa il aleg... am facut si niste simulari in Bass Box dar nu ma prea pricep... vreau propuneri concrete...

Link spre comentariu

cred ca merg pe mana lui M5N de la HI-VI... daca sia facut cineva o incinta pt difu asta il rog sa imi dea si mie parametri...(sa dea parametri numai daca se si aude bine incinta :smt005 )...

Link spre comentariu
  • Administratori

Au facut vro 2 boxe cu difuzorul acela dar au facut exact boxa de 10 litri acordata asa ca in specificatii

Link spre comentariu

si cum suna... nu ma astept la performanta foarte mari dar nah... sa se auda cat de cat bine... spunemi ceva si de filtru care lai folosit...?

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu stiu ce filtre s-au folosit si cum se aud ca nu le-am facut eu deci nu le-am ascultat

Link spre comentariu

scuze am inteles ca tu ai facut o boxa cu difu ala... astept poate spune cineva cine o facut asa ceva... is tare curios... :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări