Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema in ExpressPCB

Vizitator danielzane

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nikos

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

am lucrat si eu cu ExpressPcb iar varianta demo arata si gridul la tipar. Cum am scapat eu ? pentru ca trebuie sa-l fac. Am printat desenul, l-am scanat si pe urma am sters toate punctele care apareau. Intr-adevar este o munca in plus dar am reusit sa-mi fac desenul care ma interesa. Poate mai sunt si alte variante dar eu ti-am spus metoda pe care am folosit-o...si nu a fost chiar foarte grea...

Link spre comentariu

In mod "normal" scanat 1:1 trebuie sa iasa...practica arata ca nu intotdeauna se intampla asa. Nu ma intreba de ce, ca nu stiu care este fenomenul de nu se mai respecta dimensiunile dupa prelucrare, insa atunci folosesti un fotoshop care stie sa mareasca sau sa micsoreze si ii dai dimensiunile pe care le are cablajul (si pe care le cunosti de altfel) si le face exact atat cat trebuie. Este posibil sa para mai greoaie aceasta metoda dar crede-ma da rezultate excelente. Daca intampini greutati la raportul de marire scrie-mi pe mail:[email protected] iti dau ID meu pe YM si parlamentam acolo direct la obiect. Metoda nu este secreta dar nu stiu ce sa-ti spun acuma mai intai... iar acolo am sa-ti trimit un fisier de model si iti spun exact cum sa faci-ca sa prinzi "spilu" adica smecheria si eventual imi spui rezultatul pe loc. Adica ceva mai practic. :idea:Scuze... daca am fost prea lung in vorbarie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări