Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lm 3886 traf

Tranzistor_001

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tranzistor_001

7

• ratza

6

• zal

3

• Blind

2

Top autori în acest subiect

pai o sa fie alimentat pe la +/- 33,5V, o sa aiba in sarcina difuzoare pe 8 ohmi de 50 W , astea le am momentan, si referitor la datasheet eu am cautat dar nu stiu unde scrie asta

Link spre comentariu

o schema testata cu lm3886 are cineva, am dat un search pe forum si am aflat ca multi au avut probleme, o varianta ar fi sa fac schema din datasheet , ideea e sa fie ceva cat mai ingrijit pt ca o sa am o carcasa de plexiglas si tr sa lucrez cat mai frumosmultumesc

Link spre comentariu

Dac? nu g?se?ti cablaj pentru el, f?-l tu în Eagle sau orice alt CAD. Eu l-am f?cut pe plac? de test dup? schema lui Rod Elliot, pu?in modificat?. Pentru 2 * 50W ar fi bine ca traful s? aibe 200VA, avînd în vedere c? randamentul cipului nu trece de 50%. Traful meu e de 400VA ?i se simte c? are de unde suge curent.

Link spre comentariu

Dac? nu g?se?ti cablaj pentru el, f?-l tu în Eagle sau orice alt CAD. Eu l-am f?cut pe plac? de test dup? schema lui Rod Elliot, pu?in modificat?. Pentru 2 * 50W ar fi bine ca traful s? aibe 200VA, avînd în vedere c? randamentul cipului nu trece de 50%. Traful meu e de 400VA ?i se simte c? are de unde suge curent.

Ai cumva o sursa de LM3886 mai de incredere, ca eu m-am tapit deja cu o pereche, iar la oradenii de la ..etrafo nu mai e mai nimic pe site ?II
Link spre comentariu

Eu le-am luat de la un magazin din Sibiu. Po?i s?-?i faci cont la National Semiconductor ?i s?-?i comanzi ni?te mostre, cost? în jur de 20 de dolari amîndou? cu taxe de expediere cu tot ?i a?a vei fi sigur c? sînt originale.

Link spre comentariu

Eu le-am luat de la un magazin din Sibiu. Po?i s?-?i faci cont la National Semiconductor ?i s?-?i comanzi ni?te mostre, cost? în jur de 20 de dolari amîndou? cu taxe de expediere cu tot ?i a?a vei fi sigur c? sînt originale.

Ok, mersi.
Link spre comentariu

Blind, ?la de la tine nu e cu surs? simpl? de tensiune?

Spre rusinea mea, nici nu mai tin minte. Culmea este ca am unul realizat, insa din lipsa de condensatori de filtraj pt alimentare nu il foloseam (iar acum din lipsa de timp nu il pun in functiune).Mi se pare ca simpla era alimentarea, nu mai stiu sigur (si mi-e asa lene sa ma uit pe site :smt003 )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări