Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIBRATII IN SCAUN

CV-03-BTF

Postări Recomandate

Buna ziua.. as dori sa-mi construiesc un dispozitiv care sa-mi produca vibratii in scaunul de la masina...Mentionez ca nu doresc instalarea unui wofer.. suplimentar.. ci ma gandesc la sistemul pe care il folosesc castile cu bibratii...Am un montaj care provine de la o pereche de astfel de casti... la care ma gandesc sa atasez un amplificator ordinar .. de cativa Wati si as dori o idee cu privire la suspensia pe care sa o construiesc pe 2 magneti provenind de la difuzoare...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CV-03-BTF

4

• adircf

2

• stefanev

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Vizitator catalin200702

okn`ai pt ce....dar am auzit multe pareri despre filmuletzu ala in care multi spuneau ca asta e prostie curata ce face ala acolo.....in fine....poti incerca asa ceva!!!spor la treaba

Link spre comentariu

okn`ai pt ce....dar am auzit multe pareri despre filmuletzu ala in care multi spuneau ca asta e prostie curata ce face ala acolo.....in fine....poti incerca asa ceva!!!spor la treaba

eu voi aborda problema putin diferit... dif-ul prins in spatarul de la auto ( ferm ) o greutate prinsa in locul membranei cu 3..4 arcuri.... si legata de con.. plus ca semnalul va ti preluat de la niste casti cu vibratii...
Link spre comentariu
Vizitator catalin200702

hmmmnu inteleg de ce te complici si nu`ti cumperi in bass shaker adevaratsincer te complici prea mult cu treaba asta si ca sa ai ceva vibratii iti trebuie un woofer puternic

Link spre comentariu

interesanta ideea, si poate practica atunci cand vrei sa amplifici feelingul pt bass, fara sa fii nevoit sa mergi cu volumul din difuzoarele propriu zise pana la capat.Acum si o problema.... nu zdrangane? :)

Link spre comentariu
Vizitator Brook

problema la astfel de dispozitive e ca daca le pui intr-o masina ceva mai veche sa nu cumva la un hop mai mare sa sara ori altceva de genul acesta.oricum ideea e interesanta :smt032

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări