Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

As dori o solutie la proiectul meu

Vizitator darkfate5109

Postări Recomandate

Vizitator darkfate5109

Salutare ! Caut disperat si nu gasesc o solutie la proiectul meu . Datele problemei : am o camera video si as dori sa fac captura video/sunet in 2 calculatoare cu 2 placi de captura individuale fara pierderi . Am inteles ca este nevoie de un splitter de care nu am auzit si pe care nu stiu de unde sa-l achizitionez . Sunt dispus sa dau un ban gros dar sa stiu ca solutia nu este de mantuiala . Camera video este noua si folosesc iesirea s-video . Nu ma pricep la electronica si de aceea am postat aici , sper ca nu am gresit . Astept solutia voastra si eventual daca e cineva dispus sa ma rezolve contra cost accept cu placere . Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai atunci cauta pe la magazine un cablu care sa aibe intr-o parte 1 Svideo si in partea cealalta 2mufe Svideo, ca de aici sa pleci spre fiecare calculator.La sunet banuiesc ca sunt mufe RCA. Si aici la fel. Cauta cablu care la un cap sa aibe 1 RCA si la celalalt sa aibe 2 RCAuri. Daca nu gasesti, cu putina indemanare le poti face tu.

Link spre comentariu

Mufele nu conteaza de care sunt. Pot sa fie si de la NASA :weedman: .Ideea e ca dvs. aveti semnal video si semnal audio.Pur si simplu trebuie dat si la un PC si la altul.Daca aveti mufe SCART sau orice alt-ceva e ok.Puneti niste poze mai bine cu mufele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări