Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

genius

Vizitator rdh30flda

Postări Recomandate

Vizitator rdh30flda

este vreo deosebire reala intre GENIUS SW-HF 5.1 5000 si GENIUS SW-HF 5.1 5005

la primul scrie la subwoofer ca banda incepe de la 40Hz, la 5005 de la 50Hz. E adevarat? sau doar la cel din urma sunt mai realisti?

am inteles ca 5005 are difuzoarele pe 8 ohmi. Ce mi-ati recomanda avand in vedere ca nu ma intereseaza faptul ca nu ma intereseaza numarul de intrari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex20alex

4

• yo9hnf

1

• tv1

1

Eu l-am avut pe 5000. Mi l-am luat intr-a 12a (acum termin anul 3 ).Se auzea foarte tare si foarte bine.Parca a fost mult controversat pe aici.Eu am fost cu el la Cheia, la banchet si la niste petreceri. Foarte misto ala !Acum ca o fi diferenta intre alea mai vechi ( eu mi l-am luat din Bucuresti, nu aparusera in Carrefoure ) si astea facute mai recent nus. Dar ti-l recomand cu caldura pe 5000 pentru ca stiu despre ce este vorba.Nu s-a arsa niciodata. La banchet l-am tinut, nu exagerez, cred ca 72ore in continuu la maxim. Frigea, dar nu a avut nimic. Si l-am trantit si busit peste tot. Bun !

Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda

deci tu il ai pe acela mai deschis la culoare si cu marginile mai putin rotunjite?eu am inteles ca cele mai noi sunt mai putin fiabile. Modelul mai vechi il are si varul meu de ceva vreme si imi place cum se aude de banii pe care i-a dat.

Link spre comentariu

Inainte de toate salut ! Eu sunt nou pe aici si sunt un pasionat al muzici.Am tot auzit tot felul de chiesti nasoale despre vestitul genius(3600,5000,5005)asa ca am luat o bucata 5005 sa vad ce stie sa faca si daca merge inbunatatit.Sunetul care iese din el este unul destul de bun avand in vedere pretul 280 ron.l-am desfacut ,in interior nu mai are nici un fel de material (vatelina burete etc.)(fata de 3600,5000 care au) de aici sa modificat si fregventa zic eu ! si se aude o idee mai tare"" basul"" sau ragaitul cum mai zic uni. Difuzorul este altul (pun poze) Fata de 5000 cel care se cam ardea.Basul si toti sateliti sunt pe 8 ohmi.Etajul final este tot pe tda 7294 (si se aude destul de urat daca cutia este deschisa).Care este alimentat cu +- 30V Condensatori sunt de 50V la 3300 mf.(aici o sa incerc sa pun uni de 10000 mf la 63V )Concluzia este ca mare lucru nu poti face sa se auda mai bine .Dat repet la bani astia este foarte bun.

Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda

l-am desfacut ,in interior nu mai are nici un fel de material (vatelina burete etc.)(fata de 3600,5000 care au) de aici sa modificat si fregventa zic eu ! si se aude o idee mai tare"" basul"" sau ragaitul cum mai zic uni. Difuzorul este altul (pun poze) Fata de 5000 cel care se cam ardea.B

deci e mai bun 5005 decat 5000-ul pe care il pot cumpara acum?sunt la acelasi pret, 5005 e mai slab la bass? coboara la fel de bine ca 5000?multumesc!
Link spre comentariu

Ca fidelitate? :smt005 nu styu ce sa zic este cam mult zis "fidelitate" amandoua au acelas final deci se aud cam la fel. Eu iti recomant 5005 ca la 5000 au fost probleme cu difuzorul de la Subwoofer.

Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda

Ca fidelitate? :smt005 nu styu ce sa zic este cam mult zis "fidelitate" amandoua au acelas final deci se aud cam la fel. Eu iti recomant 5005 ca la 5000 au fost probleme cu difuzorul de la Subwoofer.

ce probleme?

oricum am spus fiabilitate :smt021

EDIT: ce probleme???

Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda

multumesc de scheme.nu stiu ce voi cumpara pana la urma. imi place cum suna logitec-ul, dar puterea e cam pe jumatate. E cam dificil sa iau logitec-ul si sa il tine la 75% din volum aproape de fiecare data.cred ca raman la 5005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări