Vizitator vgv21 Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Bine v-am gasit, e primul meu post! Am un Opel Vectra cu transmisie automata. Trebuie sa-i curat selectorul de viteze ca in link-ul de mai jos, insa nu stiu ce fel de vaselina sa folosesc dupa ce il curat, in link specificandu-se ca trebuie sa fie non-conductoare (de curent) si de inalta temperatura. Chiar astazi am fost la un magazin unde mi-a zis cineva sa caut pe la cineva care repara electronice/electrice. Merci! http://clubopel.com/link.php?url=http:/ ... utoswitch/ Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Din cate stiu, singura vaselina care poate conduce curent ar fi cea grafitata. Aia contine grafit. Din vagile mele cunostinte de chimie (organica), vaselina este de fapt un sapun (de Li, Ca, si alte metale). Dar nu conduce curent. Iar despre temperatura, trebuie sa existe in datasheet. Cauta punctul de picurare. Link spre comentariu
Vizitator vgv21 Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Din cate stiu, singura vaselina care poate conduce curent ar fi cea grafitata. Aia contine grafit. Din vagile mele cunostinte de chimie (organica), vaselina este de fapt un sapun (de Li, Ca, si alte metale). Dar nu conduce curent. Iar despre temperatura, trebuie sa existe in datasheet. Cauta punctul de picurare.Am auzit si eu ca cea grafitata ar conduce curent. Am inteles totusi ca ar fi si o vaselina siliconica, nu stiu insa unde sa o gasesc nici ce proprietati are, Giurgiu fiind limitat practic la un singur magazin mai in firea lui, unde astazi de altfel vanzatoarea a vrut sa-mi vanda pe post de vaselina siliconica, pasta termoconductoare. Cutia de viteze da o eroare de genul "selector switch signal wrong", asta fiind si motivul pentru care vreau sa desfac selectorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum