Vizitator adyman Postat Iunie 6, 2004 Partajează Postat Iunie 6, 2004 am folosit schema cu un integrat si merge super si raportul calitate-pret,dar m-ar interesa o schema cu 2 integrate STK 4048 in punte.Cu schema clasica am vazut ca amplifu' e destul de incisiv si distorsiunile sunt f.mici ,sunt curios cum s-ar comporta in punte.Dupa cum pare integratul lucreaza deja in punte,intrebarea e : Se mai poate pune in punte cu inca unul? Multzumesc anticipat. Link spre comentariu
Murcielad Postat Iunie 7, 2004 Partajează Postat Iunie 7, 2004 se pot pune 2 in punte ... am sa caut o schema .... de unde ai luat STK-ul ? din cate stiu pe la noi sunt numai falsuri ... :o Link spre comentariu
Vizitator adyman Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 pe Maica Domnului e un magazin mic langa brutarie acolo e 300.000 integratu lsi dupa cum merge eu zic ca e superpretz,fara sa exagerez 2 difuzoare de 100W si 8 ohmi in paralel le scoate membrana afara si asta alimentat la +/- 52V si traf.de 600W toroidal.Am relizat amplif.in varianta stereo si merg pe boxe bass reflex cu cate 2 dif.de 100W pe fiecare si crede-ma la investitia asta merge de rupe,inca sunt in probe cu ampliful dar in 6 ore de functionare pe sarcina rezistiva nu a reusit sa mi se prajeasca deci nu cred ca ar fi pirat integratele achizitionate. Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat Septembrie 8, 2004 Partajează Postat Septembrie 8, 2004 as dori si eu schema cu stk4048, am gasit una dar vreau sa vad ce optiuni am.mailul meu este [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum