Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa thermaltake 430W defecta

Vizitator pic16f

Postări Recomandate

Vizitator pic16f

salve,am o sursa thermaltake purepower de 430W defecta pe care as vrea sa o reparcind am desfacut-o , problema vizibila era la 2 condensatori de 2,2uF /400V din divizorul de pe intrare i-am skimbat insa defectul persista , si anume :- nu am 5V de pe StdBy iar sursa scoate un tiuit continuu ( cam 15kHz - dupa ureche :) )- i-am verificat tranzistorii de pe 220V (2SC3320) si sunt OK - i-am verificat si mos-ul de pe chopper-ul de 5V (2N60P) si e ok - l-am si skimbat si la fel face- condensatorii de 2,2uF / 50V de pe trafuri sunt ok - toate diodele verifricate si sunt ok- optocuplorul bun ... - nu am idee ce sa-i mai fac ma puteti ajuta cu un sfat ... ceva ?/thx

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator pic16f

trafu` masurat pe ohm-metru pare ok - are continuitate pe infasurari , nu are scurt primar-secundarrezistente-le nu am nici una intrerupta - le-am verificat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări