Vizitator sorin6 Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 din 2 una: alta solutie ar fi sa folositi un cad compact flash, pe care il conectati la unul din sloturile IDE(ATA) cu ajutorul unui adaptor. nu este necesar decat sa lipiti direct (si corect) pinii corespunzatori ai celor 2 mufe!!! Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Sau, pe bani... http://www.materiel.net/ctl/SATA/26953-Lecteur_carte_CF_sur_port_IDE_3_5_.html Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2008 am incercat in weekend sa bootez de pe un stick .am facut o discheta bootabila de '98 am pus pe ea duse 4,9.exe si duseldr.com am adaugat in autoexec.bat si config.sys liniile de pe site metoda 1 exemplu 2 si am obtinut un rezultat incurajator :smt005 : dupa ce termina de incarcat boot-ul si conectm stick-ul imi spuea ca a fost conectat un USB stick dar incarcarea a esuat. il vedea ca partie in utilitarele dos precum VC, DN dar nu avea putea sa il citeasca . sa conteze vitezele USB 1.0/2.0 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum