vlad_2770 Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 de ce nu pot compila un proiect si imi apare urmatorul mesaj:Release build of project `C:\USB\MCHPFSUSB\fw\Cdc\MCHPUSB.mcp' started.Wed May 28 10:08:15 2008----------------------------------------------------------------------Clean: Deleting intermediary and output files.Clean: Done.Error: File "C:\USB\MCHPFSUSB\fw\Cdc\main.c" not found.Executing: "C:\MCC18\bin\mcc18.exe" -p=18F2550 /i"C:\MCHPFSUSB\fw\CDC" "system\usb\usbmmap.c" -fo="C:\MCHPFSUSB\fw\CDC\_output\usbmmap.o" -Oi -w3 -Ou- -Ot- -Ob- -Op- -Or- -Od- -Opa-MPLAB C18 v3.20 (demo)Copyright 1999-2005 Microchip Technology Inc.Days remaining until demo becomes feature limited: 47Executing: "C:\MCC18\bin\mcc18.exe" -p=18F2550 /i"C:\MCHPFSUSB\fw\CDC" "system\usb\usbdrv\usbdrv.c" -fo="C:\MCHPFSUSB\fw\CDC\_output\usbdrv.o" -Oi -w3 -Ou- -Ot- -Ob- -Op- -Or- -Od- -Opa-C:\USB\MCHPFSUSB\fw\Cdc\system\usb\usbdrv\usbdrv.c:41:Error [1027] unable to locate 'io_cfg.h'MPLAB C18 v3.20 (demo)Copyright 1999-2005 Microchip Technology Inc.Days remaining until demo becomes feature limited: 47Halting build on first failure as requested.----------------------------------------------------------------------Release build of project `C:\USB\MCHPFSUSB\fw\Cdc\MCHPUSB.mcp' failed.Wed May 28 10:08:21 2008----------------------------------------------------------------------BUILD FAILED Link spre comentariu
cirip Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 de ce nu pot compila un proiect si imi apare urmatorul mesaj: Error: File "C:\USB\MCHPFSUSB\fw\Cdc\main.c" not found. Mesajul de eroare pare destul de clar. Nu gaseste main.c. Exista main.c in locul ala? Cirip Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Mai 28, 2008 Autor Partajează Postat Mai 28, 2008 scuze, nu stiu cum de a aparut si linia Error ca initial nu mi-a aparut.Deci main.c exista si eroarea este: Link spre comentariu
cirip Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Aceeasi problema. Nu gaseste typedefs.h si usb.h. Verifica existenta lor acolo unde le cauta el. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Mai 29, 2008 Autor Partajează Postat Mai 29, 2008 ele sunt, ca am pus prima poza in care se vad ca sunt in proiect dar acum mi-a venit ideea ca poate calea nu este buna. Revin cu raspunsul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum