Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dream Theater

vioara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vioara

3

• George(sb)

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Vizitator alex_fun_club

Inainte de a solicita ceva, ar fi trebuit sa acorzi o mai mare atentie cautarii (pe internet ma refer).Eu am gasit ce cauti tu din 2 clikuri, pe :google . Cred ca al fel de bine o gaseai si tu :goodman:

uite aici un link util : http://............org/tor/3504891/Dream_Theater_FLAC_Discography_-_14_Albums_(Nago_-_Trimethylxant

Edit by George(sb) nu am nimic impotriva, se poate discuta despre orice are legatura cu muzica si nu se ajunge la offtopic, dar nu se pot face schimburi de fisiere ce intra sub incidenta legii copyright-ului, chiar daca cel care posteaza link-ul nu a uploadat respectivlele fisiere, ele nu pot ramande deoarece bit torrentul chiar daca functioneaza nu este tocmai legal, fiecare poate face ce doreste el acasa pe cont propriu, dar fara sa incurajeze pe altii; sper sa nu fi fost inteles gresit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări