vioara Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Are cineva discografia Dream Theater in format flac? :smt005 :smt005 Rog pm,ramane de vazut modul in care intru in posesia ei.Multumesc anticipat :partyman: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Cred ca am eu ceva mp3-uri. Daca te intereseaza ma pun sa caut prin arhiva... Link spre comentariu
vioara Postat Mai 28, 2008 Autor Partajează Postat Mai 28, 2008 Am varianta mp3,ma gandeam ca poate o gasesc intr-un format mai de calitate :smt020 Link spre comentariu
George(sb) Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 astea sunt chestii care le discutati pe privat Link spre comentariu
vioara Postat Mai 29, 2008 Autor Partajează Postat Mai 29, 2008 Am postat aici in speranta de a gasi si alti fani Dream Theater.Daca e ilegal topicu se poate bloca/sterge . Link spre comentariu
Vizitator alex_fun_club Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Inainte de a solicita ceva, ar fi trebuit sa acorzi o mai mare atentie cautarii (pe internet ma refer).Eu am gasit ce cauti tu din 2 clikuri, pe . Cred ca al fel de bine o gaseai si tu :goodman: uite aici un link util : http://............org/tor/3504891/Dream_Theater_FLAC_Discography_-_14_Albums_(Nago_-_Trimethylxant Edit by George(sb) nu am nimic impotriva, se poate discuta despre orice are legatura cu muzica si nu se ajunge la offtopic, dar nu se pot face schimburi de fisiere ce intra sub incidenta legii copyright-ului, chiar daca cel care posteaza link-ul nu a uploadat respectivlele fisiere, ele nu pot ramande deoarece bit torrentul chiar daca functioneaza nu este tocmai legal, fiecare poate face ce doreste el acasa pe cont propriu, dar fara sa incurajeze pe altii; sper sa nu fi fost inteles gresit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum